«Αυτό το αποτέλεσμα δίνει κατά 90% το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει ομάδα με μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους του. Επίσης η ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση, γιατί έφυγε από το χέρι της η πρώτη θέση και έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα έχει τη φιλοδοξία να τελειώσει την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα την Τετάρτη, λόγω και της αντιπαλότητας των δύο ομάδων», ανέφερε.

«Η ΑΕΚ μπορούσε να σκοράρει, ειδικά στην αρχή. Κατάφερε να κλείσει πίσω τον Παναθηναϊκό και είχε τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος, μέχρι το 60-65 προσπάθησε, αλλά μετά ο Παναθηναϊκός προσαρμόστηκε και τον βοήθησαν οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς. Στα τελευταία 15-20 λεπτά με τις τρεις αλλαγές του Αλμέιδα δεν κατάφερε να απειλήσει η ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα προβλήματα που είχε η «Ένωση» είπε: «Ο Σιμάνσκι το Σάββατο δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του, αλλά την Κυριακή ένιωσε κάπως καλύτερα, πήγε στο ξενοδοχείο και έπαιξε αλλαγή. Ο Πινέδα είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αναγκαστικά μπήκε μετά τον τραυματισμό του Ρότα, αλλά ίσως αυτό της βγήκε σε καλό γιατί ήξερε πώς να αντιμετωπίσει τον Μπερνάρ ακολουθώντας τον και σε κεντρικό ρόλο. Είναι δικαίωση για τον Αλμέιδα η παρουσία του Γαλανόπουλου. Ήθελε να παίξει με δύο αμυντικά χαφ, αλλά δεν μπορούσε να παίξει ο Σιμάνσκι από την αρχή. Πήγε πολύ καλά ο Γαλανόπουλος».

Τέλος, όσον αφορά στη διαιτησία είπε: «Δεν είδα προστασία της ΑΕΚ από τον διαιτητή. Στη φάση του Ρότα υπάρχει πάτημα και χτύπημα, θα μπορούσε να δώσει κόκκινη. Ο Βίντα έχει βρει σχεδόν ταυτόχρονα την μπάλα με τον Τσόκαϊ. Θα μπορούσε ίσως να δώσει δεύτερη κίτρινη στο τέλος στον Μουκουντί, αλλά ανάλογο μαρκάρισμα έκανε και ο Μάγκνουσον στον Γκαρσία. Δεν είναι όλα τα φάουλ κίτρινη κάρτα. Εγώ είδα έναν διαιτητή με προσωπικότητα που δεν μάσησε, είχε ίδια πολιτική στα σφυρίγματά του και βοήθησε το παιχνίδι να παιχτεί. Είναι αστείο να λέμε ότι κάθε εβδομάδα στέλνουν στην Ελλάδα elite διαιτητές για να βοηθήσουν την ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα».