Μπάχαλο έχει προκαλέσει στην διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής της Super League η "έκρηξη" κρουσμάτων κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό, που σύμφωνα με όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή, έχουν φτάσει τα 29 (17 παίκτες, 12 από το υπόλοιπο τιμ).

Οι Πράσινοι ζήτησαν και τελικά πήραν θετική απάντηση από την Λίγκα για αναβολή της αυριανής (7/5) αγωνιστικής και πλέον υπάρχει συζήτηση για το πότε θα γίνει αυτή, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ να θέλουν Δευτέρα (8/5), ενώ ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να πάει μετά την Τετάρτη (10/5).

Μέσα σε όλα υπάρχει και ένα ακόμα πρόβλημα, αυτό του διαιτητή Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος έχει οριστεί να σφυρίξει στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όμως είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει από την Ελλάδα την Δευτέρα (8/5) για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πιθανότατα θα υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στην ΚΕΔ και τον Γερμανό ρέφερι, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση και να διευθύνει το ντέρμπι των αιωνίων, αλλά αν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο οποίος καλείται να είναι υψηλού επιπέδου όπως ο Μπριχ, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για Έλληνα διαιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνούν ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το πότε θα γίνουν τα παιχνίδια - Διαφωνία ΠΑΟ - Νέα ημερομηνία