ΠΑΟΚ: Αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, δεν γίνονται πουθενά, όσον αφορά στη συνεργασία Ακαδημίας-δεύτερης ομάδας-πρώτης ομάδας, που είναι ανύπαρκτη, ενώ θα έπρεπε να είναι άρρηκτα συνδεδεμένα όλα τα τμήματα…

Χαρακτηριστικό παράδεθγμα αυτό που συνέβη με ποδοσφαιριστή της Κ19, που παίζει και στην Β΄ ομάδα, τον τερματοφύλακα της εθνικής Νέων, Δημήτρη Μοναστηρλή, ένα παιδί γύρω στα δυο μέτρα ύψος, με πάρα πολλά προσόντα, που τον έχει βασικό στην εθνική Κ19 ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Θέος και θα παίξει στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στη Μάλτα!

Αυτόν τον παίκτη, που τον έχει ο ΠΑΟΚ από πολύ μικρό, πρέπει φυσικά να τον κρατήσουν, τώρα που έγινε 18, τελειώνει το συμβόλαιό του στο τελος του τρέχοντος μηνός Ιουνίου και ενώ από τον περασμένο Ιούνιο έστειλε email ενημερωτικό ο Γιώργος Γεωργιάδης (επικεφαλής της Ακαδημίας) στον Ζοσέ Μπότο για να προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Μοναστηρλή για ανανέωση συμβολαίου, αυτή η συζήτηση δεν έγινε ποτέ έως τον Μάϊο!

Δεύτερο email έστειλε ο Γεωργιάδης στον Μπότο, τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου του εφιστούσε την προσοχή, για να μην χαθεί ο παίκτης, που θα μπορούσε να συμφωνήσει από τον Ιανουάριο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα από το καλοκαίρι, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Ο Μπότο “ξύπνησε” τον Απρίλιο και έστειλε επιστολή στον Μοναστηρλή, έκαναν μια συνάντηση τον Μάιο, αλλά αποτέλεσμα δεν βρέθηκε, όχι κυρίως για το οικονομικό, αλλά για το τι σκέφτεται ο ΠΑΟΚ για το ταλέντο αυτό, εάν θα του δοθεί η ευκαιρία να δείξει εάν αξίζει να παίξει στην πρώτη ομάδα κλπ.

Κινδυνεύει λοιπόν ο ΠΑΟΚ να χάσει τον Μοναστηρλή, ο οποίος έχει τρεις προτάσεις από το εξωτερικό και μάλιστα πολύ καλές και μία από την Ελλάδα! Από την Ελλάδα, μπορείτε να καταλάβετε ευκολα ποια ομάδα είναι.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο... τραπέζι με πρόταση 10 εκατ. για ξένο άσο ο ΠΑΟΚ - Η πρώτη κίνηση Σαββίδη, τι ζήτησε ο Λουτσέσκου!