Ολυμπιακός: Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα στο Λιμάνι, τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και σε εκείνο των μεταγραφών που θα έρθουν και θα ενισχύσουν την ομάδα. Γιατί πια στο κλαμπ υπάρχει τεχνικός διευθυντής με καλή ατζέντα, ο Αντόνιο Κορδόν, και προφανώς το δικό του το τηλέφωνο φτάνει μέχρι μακριά...

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε μια πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και αφορά την αναζήτηση επιθετικού στην Αγγλία από την πλευρά του Ολυμπιακού, αν και με τον Κορδόν είναι λογικό οι Πειραιώτες να κινούνται στο ισπανικό μοντέλο. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η έλευση επιθετικού από το Νησί, σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι η Σούπερ Λιγκ, είναι δύσκολη διαδικασία.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις τύπου Τζόελ Κάμπελ, που είχε φύγει από την Άρσεναλ και είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στο Λιμάνι, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του. Είναι πιο εύκολο, δηλαδή, να υπάρξει μια επιλογή από έναν πιτσιρικά που θα θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής και, μοιραία, θα δει τον Ολυμπιακό ως σκαλοπάτι για την καριέρα του. Σε διαφορετική περίπτωση πολύ δύσκολα θα ψηθεί κάποιος να αφήσει την Αγγλία για τη Σούπερ Λιγκ.

Προφανώς και υπάρχουν κάποιες λύσεις που θα μπορούσαν να έρθουν στην ομάδα, για παράδειγμα από τη Λέστερ που έχει πέσει κατηγορία, αλλά η χρηματιστηριακή τους αξία είναι στα ύψη!

Ο Τζορτζ Χιρστ (δανεικός από τη Λέστερ στην Ίπσουιτς)  θα μπορούσε να είναι μια εφικτή λύση, που φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ειχε 37 ματς, 8 γκολ και 2 ασίστ, αλλά δεν είναι ο killer που ψάχνει ο Ολυμπιακός, Όπως Killer δεν υπάρχει ούτε στην Χάντερσφιλντ, μια ομάδα που μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ υπάρχει καλή επαφή στην Αγγλία.

Θα μπορούσε η Νότιγχαμ να δώσει τη λύση; Από τη στιγμή που έμεινε στην κατηγορία μάλλον όχι, αν και ο Εμάνουελ Ντένις (27 ματς, 2 γκολ, 3 ασίστ) και, κυρίως, ο Σαμ Σάριτζ (27 ματς, 3 γκολ, 2 ασίστ) θα μπορούσαν να δώσουν λύση.

 

Ένα τελευταίο: Στη Λέστερ υπάρχει ο Τζέιμι Βάρντι, σεσημασμένος γκολτζής,  που δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Στο Νησί αναφέρουν ότι, στα 36 του πια, σκοπεύει να αποσυρθεί. Μπορεί ο Ολυμπιακός να του δώσει κίνητρο; Κι αν ναι, πόσους 36χρονους επιθετικούς θα έχει στο ρόστερ του; Εκτός αν πάει στη λύση τού Τεέμου Πούκι, που κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι κάπως μικρότερος, έχει προταθεί στους μεγάλους της Σούπερ Λιγκ, και ζαχαρώνει την περίπτωσή του ο ΠΑΟΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρεμίζει" όλη την άμυνα ο Κορδόν - Φέρνει 5 παίκτες και Ουρουγουανό ηγέτη για στόπερ - Πώληση έκπληξη!