Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα γίνουν στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά:

«Πρώτον, στο Καραϊσκάκη θα δούμε το Super Cup της Σίτι και της Σεβίλλης. Θα δείτε τι φτιάχνουμε στο γήπεδο. Ό,τι φτιάχνουμε είναι από την τσέπη μας, πουθενά δεν βοηθάει η περιφέρεια. Δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ. Έχουν δρομολογηθεί εργασίες οι οποίες θα τελειώσουν μέχρι τις 16 Αυγούστου, θα συνεχίσουν μετά. Για το κολυμβητήρια περιμένουμε, υπάρχει κάποιος χώρος. Η περιφέρεια ή το υπουργείο αθλητισμού δεν δώσουν τα χρήματα θα το φτιάξουμε εμείς. Θα είναι μία δωρεά για όλον τον Πειραιά και θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και άλλα σωματεία. Αν δείτε όλους τους τίτλους στα ερασιτεχνικά αθλήματα θα έπρεπε η κάθε ομάδα να έχει δικό της γήπεδο. Έχω προσφερθεί εγώ να το κάνουμε εμείς και να υλοποιηθεί το συντομότερο αυτό το έργο.

Ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα. Θα υπάρχουν αλλαγές και θα χρειαστεί περίοδος προσαρμογής, να στηρίξουμε την ομάδα. Είναι δύσκολο αυτό και χρειάζεται την στήριξη όλων. Πρέπει να είστε σίγουροι πως προσπαθούμε για το καλύτερο. Χρειάζεται χρόνος και στήριξη. Πρέπει ένας νέος παίκτης να έχει στήριξη, όταν υπάρχει αυτή και η αγάπη σε αυτό το εγχείρημα, μόνο επιτυχία μπορεί να φέρει. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ηρεμία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ. Μία περίοδος προσαρμογής θα υπάρξει. Να είμαστε κοντά να τη στηρίξουμε. Χρειάζεται στήριξη απ' όλους μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Χρειάζεται και χρόνος αλλά και στήριξη».

Για τις ετοιμασίες για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

«Έχουμε ξεκινήσει και θεωρώ ότι οι συνεργάτες μου θα ετοιμάσουν πολλές εκδηλώσεις και ντοκιμαντέρ, όσον αφορά στη χρυσή ιστορία των 100 ετών. Στις εκδηλώσεις που έχουμε κάνει, έχουμε πρωτοτυπήσει κι αυτά που έχουμε δει στο Καραϊσκάκης έχουν γράψει ιστορία. Οπότε να περιμένετε να δείτε μεγάλα πράγματα τα οποία θα αρμόζουν και στη χρυσή ιστορία του τεράστιου συλλόγου, όσον αφορά και στο ποδόσφαιρο και στα άλλα τμήματα».