Μία εξαιρετική περίπτωση στόπερ εμπλέκει με τον Ολυμπιακό ο Γάλλος δημοσιογράφος Σαμίρ Τζαμπαλί, ένας από τους πλέον έγκυρους της χώρας. Όπως αποκαλύπτει, ο Αλεξάντερ Τζικού βρίσκεται στο «στόχαστρο» των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι, μάλιστα, φέρονται να του έχουν κάνει πρόταση παραπάνω από μία φορά, με τον Γκανέζο στόπερ, ωστόσο, να λέει σε όλες «όχι».

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ τονίζει: «Ο Γκανέζος στόπερ, Αλεξάντερ Τζικού, που μένει ελεύθερος από το Στρασβούργο, έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μετά την απόρριψη πολλών προσφορών, ιδιαίτερα του Ολυμπιακού, αποτελεί αντικείμενο συγκεκριμένης προσέγγισης από ομάδες, που αγωνίζονται στην Ευρώπη: Τρεις από τη Γαλλία, μία από την Ισπανία και δύο από την Τουρκία»!

Και συνεχίζει, βάζοντας στο κόλπο και την έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αυτοί οι σύλλογοι θα πρέπει ήδη να αντιμετωπίσουν ελκυστικές οικονομικές προσφορές από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και από τη Σαουδική Αραβία. Ακόμα και αν η προτεραιότητα του παίκτη είναι η παραμονή στην Ευρώπη! Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα».

Ο 28χρονος διεθνής Τζίκου μένει ελεύθερος μετά από μια γεμάτη τετραετία στη γαλλική ομάδα (127 συμμετοχές / 4 γκολ, 3 ασίστ). Σύμφωνα με το Transfermarkt η αξία του ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό με διεθνή επιθετικό - 4 εκατ. η αγορά - Κοντά στα 2 εκατ. το κασέ του!