Άρης - Νταβίντ Μπόμπεργκ Κάρλσον: Την περίπτωση του 29χρονου Σουηδού κυνηγού έχει κυκλώσει ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα εδώ και μερικές ημέρες, ο οποίος εκτός Σκανδιναβίας έχει θητεύσει στην Σπάρτα Πράγας (με πρωταγωνιστικό ρόλο), ενώ πέρασε από την Σάντερλαντ και την Κλιμάρνοκ και από τον Ιανουάριο του 2022 πήγε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιαπωνία με την Ουράβα.

Άρχισε την καριέρα του στη Γκέτεμποργκ, με 5 γκολ και 3 ασίστ σε 36 συμμετοχές και η Σάντερλαντ αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι 1,75 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Κλιμάρνοκ της Σκωτίας και από εκεί βρέθηκε στην Ιαπωνία.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ, είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα και, γενικά, δείχνει να έχει κίνητρο για να διακριθεί ξανά.

"Τον έχουν πετάξει εκτός ομάδας - Δεν θα κάνει στην Ελλάδα τη διαφορά - Τι μπορεί να προσφέρει;"

Είναι όμως ο Κάρλσον ο ποδοσφαιριστής που ψάχνει ο Άρης για να πάρει τη θέση του Μαντσίνι στην 11άδα του Άρη; Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ασία, προκειμένου να μας πει την άποψή του.

"Τον έχουν πετάξει εκτός ομάδας εδώ και αρκετό καιρό. Πέρσι ήταν καλός, έβαζε γκολ, αν και έχανε και πολλά. Εκτελεί τα στημένα βέβαια, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθε: "Στους διπλούς τελικούς ήταν εκτός αποστολής και για να τον αφήνει ελεύθερο η Ουράβα σε μια περίοδο που παλεύει για το πρωτάθλημα, αυτό λέει πολλά. Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για την κατάστασή στην οποία είναι και τι μπορεί να προσφέρει".