ΑΕΚ: Μπορεί δημοσιεύματα να έκαναν γνωστό πως η Μπριζ να έκανε πρόταση 8 εκατομμυρίων στην Ένωση ώστε να αγοράσει τον Αρόλντ Μουκουντί, με την απάντηση από τους νταμπλούχους να είναι αρνητική, όμως αυτό δεν ήταν κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μιας και δεν είχε δεχθεί την προσφορά ούτε της Λανς παλιότερα.

Όπως έγινε γνωστό από ιστοσελίδες η γαλλική ομάδα αναζητά στόπερ για τη νέα χρονιά, μιας και η Λανς συμμετέχει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι «η Λανς δεν αποκλείεται να επανέλθει με μία πιο γενναιόδωρη προσφορά για τον Μουκουντί», με νέα ρεπορτάζ να σημειώνουν ότι στο παιχνίδι είναι και η Σεντ Ετιέν που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Παράλληλα τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι στο στόχαστρο και της Μπεσίκτας, που είναι στην αναζήτηση στόπερ, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για πως η Ένωση έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από Μπριζ και Λανς, σημειώνοντας ότι ο Καμερουνέζος δεν θα φύγει εύκολα από τους νταμπλούχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε την μπάνκα" ο Γιαννακόπουλος - Πόσα εκατομμύρια κοστίζει ο νέος ΠΑΟ - Ρίχνει +10 για... Dream Team!