Χόρχε Καρασκάλ: Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, μια την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, με αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο ατζέντης του είναι σε διαδικασία ώστε να λύσει το συμβόλαιό του με τη ΤΣΣΚΑ για να μείνει ελεύθερος, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να «σπάσουμε» το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, δουλεύουμε μόνο για την πώληση και συνεργαζόμαστε με την ομάδα. Δεν υπάρχουν ακόμη προσφορές για τον Χόρχε. Ο Καρασκάλ δεν έχει καμία πρόθεση να διακόψει το συμβόλαιό του.

Η Ντιναμό, ο ΠΑΟΚ και η Βάσκο φημολογείται ότι είναι σε συζητήσεις για την μεταγραφή του Καρασκάλ, ωστόσο για την ώρα η ΤΣΣΚΑ δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση που μπορεί να αποδεχθεί, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Δεν υπάρχει συζήτηση να διακόψουμε το συμβόλαιο με το club. Δεν προσπαθήσαμε ποτέ να το κάνουμε αυτό, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Δουλεύουμε μόνο για την πώληση του Χόρχε και συνεργαζόμαστε για αυτό με την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Χόρχε Καρασκάλ, Ροντρίγκο Λόπεζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο προσωπικός λόγος που δεν θέλει να φύγει ο Γκαρσία - Πάνω από 26 εκατ. - Κάνουν πίσω οι ατζεντηδες!