Την επικρατέστερη ενδεκάδα που θα παρατάξει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και τα τελευταία νέα για τη μεταγραφή στη μεσαία γραμμή, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε πως ο Κοτάρσκι θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ο Κεντζιόρα έχει ένα προβάδισμα έναντι του Λύρατζη για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ σίγουροι για το κέντρο της άμυνας είναι οι Εκόνγκ και Κουλιεράκης. Στα αριστερά πρόσθεσε πως η θέση… παίζεται από τους Μπάμπα Ράχμα και Ράφα Σοάρες και σήμερα (26/07) θα κριθεί ποιος θα αγωνιστεί.

Όπως τόνισε, στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Σβαμπ και Τσιγγάρας, ενώ η τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα απαρτίζεται από τους Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Τάισον, με τον Μπράντον Τόμας να παίρνει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για τη βάση και τον κορμό που θέλουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ για τα μεταγραφικά τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνεται στην αγορά για παίκτη στη μεσαία γραμμή, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει προκύψει κάποια νεότερη εξέλιξη με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" στη Θεσσαλονίκη - Πουλάει κι άλλον 11αδάτο ο ΠΑΟΚ; - Έχει βρει ήδη ποιος θα τον αντικαταστήσει!