ΠΑΟΚ: Είναι περίπλοκη η κατάσταση με τους μέσους στον ΠΑΟΚ. Και γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη από το γεγονός ότι ο Ντόουγκλας δείχνει ότι ψάχνει την πώληση και είναι πάντα ανοιχτό το να έρθει μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό, αλλά και την καθυστέρηση που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις για τους Οζντόεφ και Μαξίμοβιτς.

Για τον Σέρβο της Χετάφε είναι προφανές ότι τα χρήματα που ζητά ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας (7,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Radio Marca) είναι άπιαστα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος είχε την ανάγκη οπωσδήποτε να αποκτήσει έναν μέσο πριν από τα ματς με την Χάιντουκ (κανονικά και πριν την Μπεϊτάρ), πλέον πρέπει να κινηθεί για δύο για να είναι καλυμμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Από την Τούμπα έβγαινε χθες ότι ήδη γίνονται επαφές και με άλλους δύο μέσους, προκειμένου να μην βρεθεί προ εκπλήξεων ο Δικέφαλος, αν στραβώσουν εντελώς τα πράγματα με τους Οζντόεφ-Μαξίμοβιτς, αλλά και Ντόουγκλας.

Για τον Βραζιλιάνο, η Ναντ έκανε μία νέα πρόταση πέντε εκατομμυρίων ευρώ και ο ΠΑΟΚ την απέρριψε. Η γαλλική ομάδα, λογικά και με βάση τα μηνύματα που έστελνε στον ατζέντη του παίκτη δεν θα επανέλθει, ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση από άλλον σύλλογο. Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ πρέπει να «τρέξει».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται ο Κοτάρσκι, 4 οι υποψήφιοι αντικαταστάτες - Στην Αθήνα ο αντι-Λιβάι για ΑΕΚ!