Ο " Ευαγγελιστής" έχει το αποκαλυπτικό follow up της υπόθεσης του Σέρβου παικταρά χαφ που παλεύει ο ΠΑΟΚ, με ανέκδοτο "υλικό" (λεπτομέρειες). Και ένα... υστερόγραφο αναβάθμισης του "δικεφάλου".

ΝΕΜΑΝΙΑ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ: Διεθνής (44 φορές) 28χρονος Σέρβος μέσος (6αρο-8άρι, αν και περισσότερο στο "6"), με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 6.000.000 ευρώ αλλά μόλις πριν 3 χρόνια η μετοχή του έκανε limit up στα 25.000.000!!! Παίκτης της Χετάφε, συγκεκριμένα αγορά αντί 10 εκατομμυρίων από την Βαλένθια, το καλοκαίρι του 2018. Έχει συμβόλαιο μαζί της ως τον Ιούνιο του 2024 αλλά το πιο πιθανό είναι αυτό το καλοκαίρι να αποχωρήσει με πώληση!! Λεπτομέρεια σημαντική, ο Μαξίμοβιτς ανήκει στο μεγάλο ισπανικό Γραφείο της Promoesport. Είναι δηλαδή ομόσταβλος με τους Μπράντον Τόμας και Νέλσον Ολιβέιρα (παραμένει χωρίς ομάδα) αλλά και τον Ρούμπεν Πέρεθ του Παναθηναικού...

ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ/ΠΑΟΚ : Τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Σέρβο να αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του "δικεφάλου" είναι... 110% αληθινά!! Μάλιστα η υπόθεση Μαξίμοβιτς δεν προέκυψε τώρα, δεν είναι καν του... Ιουλίου, ούτε καν συσχετίζεται με την ενδεχόμενη/πιθανότατη πώληση του Ντάγκλας Αγκούστο. Ο ΠΑΟΚ παλεύει του Μαξίμοβιτς εδώ και (μίνιμουμ) 50 ημέρες. Έχουν γίνει μάλιστα επαφές τόσο με τη πλευρά του παίκτη, όσο και με την ομάδα του όλο αυτό το διάστημα!!

DEAL: Τι λέει η ισπανική πιάτσα agents; Πως ο Μαξίμοβιτς όχι μόνο θέλει να έρθει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ αλλά ότι οι δυο πλευρές είναι και πολύ κοντά στην συμφωνία. Να το θέσω διαφορετικά, αν τα έβρισκε με την Χετάφε ο ΠΑΟΚ, τότε την επόμενη ημέρα ο Σέρβος θα βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει!! Χοντρικά ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει στο συμβόλαιο με τον Μαξίμοβιτς εδώ και καιρό αλλά δεν μπορεί να έρθει σε συμφωνία με την Χετάφε (ο Σέρβος αντικειμενικά είναι από τους καλύτερους παίκτες της). Οι Ισπανοί τον τιμολογούν στα 4 - 4,5 εκατομμύρια, υπερβολικό ποσό όμως, για παίκτη που σε 5 μήνες θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Από την άλλη ο "δικέφαλος" το παλεύει για τα μισά και κάτι παραπάνω, τα οποία βάζει όντως στο τραπέζι!!!

RUMOURS: Mέσα στο καλοκαίρι γράφτηκε πως ο Κορδόν ασχολήθηκε με την περίπτωση του Μαξίμοβιτς, για να αποτελέσει τον "αντι - Εμβιλά" στον Ολυμπιακό. Και στην πιάτσα agents κυκλοφόρησε κάποια στιγμή πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, είχε ... ρωτήσει απευθείας στο ισπανικό Γραφείο της Promoesport για τον πελάτη της Μαξίμοβιτς. Για να αποδειχθεί πάντως πως τον τελευταίο μήνα η μοναδική μεγάλη ελληνική ομάδα που πάλευε και παλεύει να κάνει δικό της με μεταγραφή τον Σέρβο μέσο είναι ο ΠΑΟΚ!!

ΥΓ. Τέλος Ιουνίου το δίδυμο των κεντρικών χαφ του ΠΑΟΚ είναι οι Ντάγκλας Αγκούστο με Σβαμπ. Αν τέλος Αυγούστου έχει αντικατασταθεί με τους Μαξίμοβιτς - Οζντόεφ θα μιλάμε όντως για αναβάθμιση. Μάλιστα φαντάζει και σαν ρεαλιστική/ εφικτή να γίνει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όχι και μεγαθήριο η Μπεϊτάρ - Δεν μπορεί με τα λεωφορεία ο Τόμας - Αν δεν περάσει ο ΠΑΟΚ...