Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Μάγκομεντ Οζντόεφ από την Φατίχ Καραγκιουμριούκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία και αφορούν στο μέλλον του 30χρονου μέσου.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έρχονται τόσο από τη γείτονα χώρα όσο και από τη Ρωσία, ο έμπειρος μέσος και η τουρκική ομάδα έχουν βρει τη φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιο του, με το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Δικέφαλος να παραμένει άγνωστο (αν είναι μόνο για τον παίκτη ή και για την ομάδα), ωστόσο από αύριο (4/8) αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις. Πάντως, σημειώνουμε ότι ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ είχε πάρει με το... μέρος του τον ποδοσφαιριστή, κάνοντας τον σύμμαχο του στις διαπραγματεύσεις, με τον Ρώσο να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 ετών με τους Θεσσαλονικείς.

Η καριέρα του

Πρόκειται για έναν παίκτη 30 ετών και ύψους 1.84, που έχει περάσει όλη του την καριέρα στη Ρωσία, με εξαίρεση τη φετινή σεζόν που ήταν η πρώτη φορά που βγήκε από τη χώρα του, αγωνιζόμενος στην Τουρκία και την Καραγκιουμρούκ. Η καριέρα του με την εθνική ομάδα Ξεκίνησε να αγωνίζεται στα εθνικά κλιμάκια της χώρας του από την U17, έκανε το ντεμπούτο το στην αντρική ομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου του 2014 και έφτασε να έχει σήμερα με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας 35 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο Όζντοεφ αγωνίστηκε φέτος κυρίως ως κεντρικός χαφ (οκτάρι) έχοντας παράλληλα και 7 συμμετοχές ως αμυντικός χαφ. Από τα 5 γκολ που έβαλε φετος, τα 3 ήταν εντός περιοχής και τα άλλα δύο εκτός. Φέτος είχε 1.3 Key passes ενώ ήταν και μία φόρα στην εντεκάδα της αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιζήτητος Έλληνας διεθνής - Αρνήθηκε πρόταση ύψους 13 εκατομμυρίων η ομάδα του!

Πηγή: metrosport.gr