Bανάκι στο οποίο επέβαιναν 7 Ρουμάνοι χούλιγκαν ενός κλαμπ αδελφοποιημένου με την βελγική Γκενκ και ήθελαν να μπουν στη Ελλάδα θα το μας με τον Ολυμπιακό, ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία στην Κακαβιά,

Η εν λόγω ομάδα χούλιγκαν είχε λοιπόν προορισμό τον Πειραιά όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκενκ για τα προκριματικά του Europa League.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συνελήφθησαν σήμερα (10 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, η οποία δημοσιοποίησε φωτογραφία από τα ευρήματά της. 

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν κατά την είσοδό τους στη χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού Προμαχώνα Σερρών, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 μαχαίρια,
1 πολυεργαλείο με μαχαίρι,
23 σπρέι βαφής,
1 μάσκα τύπου “full face”,
εξοπλισμός πυγμαχίας (περικάρπια, μασελάκι)

Νέες επιστολές σε υπουργείο ΠτΠ και ΕΛ.ΑΣ έστειλε ο Ολυμπιακός μετά τη σύλληψη 7 Ρουμάνων χούλιγκαν

Οι Ερυθρόλευκοι, εκτός της ανακοίνωσης που εξέδωσαν την Τετάρτη, ζητώντας τεράστια προσοχή από τους οπαδούς τους, που θα βρεθούν στο γήπεδο με την Γκενκ, απόψε το βράδυ, φρόντισε να κινηθεί και θεσμικά.

Συγκεκριμένα, χθες οι Ερυθρόλευκοι απέστειλαν επιστολές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για δρακόντεια μέτρα στο γήπεδο με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα. Καθώς είναι χρέος και τον ομάδων, αλλά και (κυρίως) του κράτους, να προστατέψει τον κόσμο. Να δείξει εγρήγορση και πρόνοια και όχι αναλγησία.

Σήμερα ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα επιστολή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Και αφορμή για αυτό στάθηκε η σύλληψη στα σύνορα, 7 χούλιγκαν από τη Ρουμανία, που είχαν στόχο να βρεθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα και ο ίδιος, καθώς ζήτησε και από την εταιρεία Ασφαλείας που συνεργάζεται, αυξημένα μέτρα εντός και εκτός γηπέδου και εγρήγορση στο μάξιμουμ, πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την Γκενκ.