Ο Άρης μετά τη συμφωνία με τον Φραν Βέλεθ θέλει να προσθέσει μια ακόμα έξτρα λύση στον στο κέντρο της άμυνας του, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν επαφές με την Παλμέιρας για τον δανεισμό του Μίσελ Αουγκούστο.

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Λεονάρντο Μπαρμπιέρι, οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Παλμέιρας και επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον σύλλογο της Βραζιλίας να βλέπει τον δανεισμό του 20χρονου στόπερ ως ευκαιρία να συλλέξει περισσότερες εμπειρίες από το επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Μίσελ έχει μικρή εμπειρία από την πρώτη ομάδα της Παλμέιρας, καθώς έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα τον Δεκέμβριο του 2021 και πλέον αγωνίζεται στην U20 της πρωταθλήτριας Βραζιλίας, με την οποία υπέγραψε το 2021 συμβόλαιο πέντε ετών (Δεκέμβριος 2026). Επίσης, είναι μέλος της Εθνικής Βραζιλίας U20.

Στη Βραζιλία ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Παλμέιρας και ανήκει σε μια φουρνιά ποδοσφαιριστών από την οποία περιμένουν πολλά οι άνθρωποι του συλλόγου, ενώ στην U20 φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μάλιστα, ο Λεονάρντο Μπαρμπιέρι ανέφερε πως στην ομάδα του Σάο Πάολο έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τον Μίσελ και ο δανεισμός του στον Άρη αποτελεί την ευκαιρία του νεαρού ποδοσφαιριστή να δείξει αν μπορεί να ανταπεξέλθει στο υψηλό επίπεδο.

Βέβαια απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο από τον Άρη, όσο και από την Παλμέιρας για να ολοκληρωθεί δανεισμός του Μίσελ Αουγκούστο στους "κιτρινόμαυρους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παντελονιάζει" 5 εκατ. ευρώ ο Καρυπίδης για Πάλμα - Αυτή η ομάδα στην πόρτα του Άρη - Χαιρετάει ο Λουίς!

Πηγή: metrosport.gr