ΠΑΟΚ: Μια πολύ σημαντική εβδομάδα ειναι αυτή που άρχισε για τον ΠΑΟΚ να περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι με την Χαρτς στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης, για να γινει το έκτο και πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League, ωστόσο αυτή η εβδομάδα ειναι σημαντική και για την μορφή που θα πάρει το ρόστερ της τρέχουσας σεζόν.

Προφανώς και με μια πιθανή πρόκριση επί των Σκωτσέζων θα σημαίνει μια γενναία ένεση στα ταμεία του Δικεφάλου και μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις τις μεταγραφικές των τελευταίων ημερών. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ειναι σε μια κατάσταση συναγερμού αυτές τις μέρες και μετά την έλευση του Σουαλιό Μεϊτέ, ετοιμάζουν ένα δίπλο χτύπημα με άρωμα… Βραζιλίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SFINA.GR ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα διπλό deal τις επόμενες μέρες και να φέρει στην Θεσσαλονίκη τόσο τον Μάρκος Αντόνιο από την Λάτσιο, όσο και τον Ρεϊνιέρ από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ενώ υπάρχει μια απόσταση στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Λάτσιο για τον 23χρονο μέσο, τις τελευταίες ώρες βγαίνει μια αισιοδοξία από όλους τους συμμετέχοντες στις συζητήσεις ότι θα τελειώσει θετικά για τον Δικέφαλο, αυτή η μεταγραφική υπόθεση. Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρα οι επαφές ανάμεσα στον Δικέφαλο, στους «λατσιάλι» και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή συνεχίζονταν και φαίνεται πως οι Ιταλοί θα κάνουν πίσω στα περί υποχρεωτικής ρήτρας και θα δεχτούν τους όρους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αδειάσει χώρους και στο ρόστερ αλλά και στο «μισθολόγιο» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεντουζί από την Μαρσέιγ.

«Λεπτομέρειες, αλλά και το ταξίδι για τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έχουν ήδη προγραμματιστεί για αύριο και μεθαύριο, απομένουν για την υπόθεση του Γκεντουζί. Πλέον αναμένουμε την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Ρώμη, με το deal να έχει οριστικοποιηθεί. Ο Μάρκος Αντόνιο, επίσης, θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν ο Λοτίτο αποφασίσει να αφήσει την υπόθεση του Γάλλου», έγραφε χαρακτηριστικά ρεπόρτερ της Λάτσιο, Τζούλιο Καρντόνε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για την υπόθεση του Μάρκο Αντόνιο.

Διερευνητική κρούση για διετή δανεισμό σε Ρεϊνιέρ!

Θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Ρεϊνιέρ στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βραζιλία, ενώ ο Δικέφαλος προς τον παρον ειναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Οι συμπατριώτες του νεαρού μεσοεπιθετικού αναφέρουν ότι ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον υπολογίζει και περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του την ώρα που δεν έχει προκύψει ενδιαφέρον από κάποια ισπανική ομάδα όπως θα ήθελε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Από την άλλη πλευρά και από τον ΠΑΟΚ που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην περίπτωση του Ρενιέρ δεν έχει προκύψει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, αλλά έχει γινει μια διερευνητική κρούση προς την πλευρά του παίκτη για να δουν αν υπάρχει ενδιαφέρον να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μια τέτοια κίνηση είναι εφικτή μόνο με τη μορφή δανεισμού. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της SFINA.GR από την Ισπανία από πλευράς Δικεφάλου στην κρούση που έγινε, έχει πέσει και η πιθανότητα διετούς δανεισμού, φυσικά με τις απαραίτητες δεσμεύσεις συμμετοχών, δείχνοντας έτσι τη σοβαρότητα των προθέσεων.

Προφανώς αν τελικά γίνει η κίνηση από τους ανθρώπους του Δικεφάλου αυτή θα προκύψει μετά την 31η Αυγούστου όταν και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες στην Ισπανία. Τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και η ευρωπαική συνέχεια του ΠΑΟΚ που ευελπιστεί ότι θα σφραγίσει την πρόκριση του στους ομίλους του Conference League στον αγώνα της Πέμπτης με την Χαρτς.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Τον ζήτησε ο Λουτσέσκου, τον έφερε ο Σαββίδης - Έκλεισε η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Πάνω από εκατομμύριο!