ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, σημειώνοντας ότι η σημαντικότερη είδηση είναι η παραμονή του Σαμάτα στη Θεσσαλονίκη.

«Από χθες επέστρεψε η ομάδα στο γήπεδο, με μία πολύ καλή είδηση για τον ΠΑΟΚ, καθώς παραμένει και προπονείται με τους συμπαίκτες του ο Σαμάτα. Ο διεθνής φορ πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους και το γεγονός πως μένει, είναι σημαντικό, καθώς γλιτώνει ταλαιπωρία και παράλληλα μπορεί να κάνει 8-10 σημαντικές προπονήσεις με τον Λουτσέσκου.

Ο Σαμάτα είναι ένας από τους παίκτες που ήρθαν πιο νωρίς, αλλά λόγω τραυματισμών, δεν έχει πάρει τον ρόλο για τον οποίο αποκτήθηκε. Παραμένει, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, και είναι η καλύτερη είδηση αυτών των ημερών για τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ο Μπάμπα Ράχμαν ήταν με την Γκάνα και εξασφάλισε την παρουσία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουανζέμπε, Μπόατενγκ και στόπερ 20 εκατ. για ΑΕΚ - Συμφωνία με Τσέλσι - Ήρθε Ελλάδα ο "πόθος" Αλμέιδα!