ΠΑΟΚ: Από την Ιταλία και το tuttomercato προέκυψε σενάριο για ενδεχόμενη συνεργασία του Μάουρο Λέο με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός, νυν αθλητικός διευθυντής της Ρόμα και παλιότερα σκάουτ της Γιουβέντους, της Ιντερ, της Τράπανι, της Νοβάρα και της Εσπάνιόλ, στενός συνεργάτης του τζένεραλ μάνατζερ, Τιάγκο Πίντο, φέρεται να έχει απασχολήσει τους «ασπρόμαυρους» και το σενάριο ενισχύθηκε και από το γεγονός ότι την σελίδα του ακολουθεί η Μαρία Γκοντσάρεβα που σημαίνει ότι τον γνωρίζει.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι κάπως διαφορετική. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι λογικό να δέχεται προτάσεις από την στιγμή έχει χηρέψει η θέση του αθλητικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση Μπότο.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση είναι ικανοποιημένος από την μεταγραφική λειτουργία της ΠΑΕ μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου, καθώς έγιναν καλές μεταγραφές και μάλιστα ο ΠΑΟΚ επέδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά και σε δύσκολες υποθέσεις όπως του Ντεσπόντοφ, όπου τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ που είναι κοντά στον Γιώργο Σαββίδη έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Κατά συνέπεια, μπορεί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ να δέχεται προτάσεις και να συλλέγει και ο ίδιος πληροφορίες για ανθρώπους του ποδοσφαίρου που θα μπορούσαν να παίξουν αυτόν τον ρόλο, όμως, έχει αποφασίσει προς το παρόν να συνεχίσει να πορεύεται με μοντέλο χωρίς αθλητικό διευθυντή.

Αλλωστε, στην φάση που βρίσκεται τώρα ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει τον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό του και μπορεί να πορευτεί χωρίς να βιάζεται. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι την δουλειά του αθλητικού διευθυντή στην Ρόμα την κάνει ο Τιάγκο Πίντο και ο Μάουρο Λέο είναι επιφορτισμένος μόνο με το κομμάτι των δανεικών και εσχάτως και με αυτό των Ακαδημιών και των ταλέντων που παράγουν οι τζιαλορόσι. Κατά συνέπεια, από μόνη της θα ήταν μία ρισκαδόρικη επιλογή.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνοι κερδισμένοι Φορτούνης και Κωνσταντέλιας στην Ολλανδία! Να ρίξει τα μούτρα του ο Πογιέτ