Ο Λιβάι Γκαρσία δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα για την ενδεκάδα της ομάδας.

«Ο Λιβάι δεν θα είναι διαθέσιμος. Να δούμε και για το Μπράιτον… Πιστεύω πως με τον Παναθηναϊκό θα είναι έτοιμος. Ο Πόνσε θα παίξει στη θέση του Γκαρσία και πιστεύω πως ο Τσούμπερ θα ξεκινήσει βασικός με τον Αραούχο να έρχεται από τον πάγκο. Ο Αραούχο κανονικά ήταν να επιστρέψει τώρα από τον τραυματισμό του, αλλά η αποκατάστασή του πήγε πάρα πολύ καλά και βοήθησε πολύ την ομάδα στα προκριματικά. Σε κάποιο από τα τρία αυτά ματς μπορεί να τον δούμε βασικό», τόνισε.

«Για την υπόλοιπη ενδεκάδα τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Με την απουσία του Γκατσίνοβιτς θεωρώ το πιο πιθανό ενδεχόμενο να πάει ο Πινέδα αριστερά και να παίξει με δύο αμυντικά χαφ, Σιμάνσκι και Γιόνσον. Μπορεί με την εξέλιξη του αγώνα να έρθει κεντρικά ο Πινέδα. Δεξιά έχει ένα προβάδισμα ο Άμραμπατ. Στην άμυνα δεν περιμένουμε εκπλήξεις», πρόσθεσε.

Τέλος ανέφερε πως «… δεν έχει υπάρξει από την ΠΑΕ κάποιο σχόλιο για την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη» και κατέληξε λέγοντας πως «… θα υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ελέγχους αρκετά μέτρα μακριά από το γήπεδο και δεν μπορείς να πλησιάσεις χωρίς εισιτήριο».