Oλυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται από την αρχή τής σεζόν ο Έλληνας άσος, μετά από μια πολύ καλή θερινή προετοιμασία, πήρε ξανά τον αριθμό του, το "7" , ενώ έχει ξανά και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.

Φυσικά όλα αυτά έχουν νόημα ακριβώς επειδή έχει επιστρέψει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα, έχει ξαναβρεί τη θέση του στην 11άδα και, φυσικά, γνωρίζει πολύ καλά πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, όμως, είναι καλός αρχηγός για μια ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού, γιατί δεν κρύβεται. Όπως έγινε για παράδειγμα μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ, καθώς ανέλαβε τον ρόλο που του αντιστοιχεί στα αποδυτήρια.

Ο Κώστας πήρε τον λόγο, ζήτησε από τους παίκτες να μαζευτούν σε κύκλο κάτω από το σήμα του συλλόγου και τους είπε ότι πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα, είναι νέα ομάδα, και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να πρωταγωνιστήσουν. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που μετά από την αρχηγική παρέμβαση και ομιλία του, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον πήρε αγκαλια και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του.

Είναι γεγονος, άλλωστε, ότι το παιχνίδι τού Ολυμπιακού έχει μεγάλη εξάρτηση από τον Κώστα, που είναι δοκιμασμένη λύση επιπέδου, ξέρει το κλαμπ και όλοι θέλουν να τον δουν να συνεχίζει για χρόνια στο Λιμάνι. Για αυτό η διοίκηση θα τον καλέσει μέσα στο επόμενο διάστημα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με ένα συμβόλαιο που θα έχει ξανά καλύτερους οικονομικούς όρους για τον Φορτούνη.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Ελ Κααμπί έχει πετύχει, ήδη, 6 γκολ σε 9 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, που είναι το καλύτερος ξεκίνημα στην καριέρα του. Προφανώς αυτό αφορά την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, καθώς το παιχνίδι των Ερυθρόλευκων περνάει πολύ από τα π΄δια του Φορτούνη, γίνεται πιο "γλυκό"και σίγουρα βοηθάει τους συμπαίκτες του...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χυδαία επίθεση σε Ρέτσο μετά τη Φράιμπουργκ - Είναι σε άσχημη κατάσταση - Αντίδραση Μαρινάκη, Μαρτίνεθ!