Πολύ ψηλά σήκωσε το θέμα της διαιτησίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Ρουμάνος έκανε λόγο για… σπρώξιμο των Πράσινων και ανέφερε τόσο στην κάμερα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα όσο και στη συνέντευξη Τύπου, ότι το τέρμα της ισοφάρισης δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ήταν σε νεκρό χρόνο.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας, βλέποντας μάλιστα «ζωντανά» τις δηλώσεις του, του απάντησε μέσω της ΕΡΤ και στάθηκε στα πέντε δευτερόλεπτα, για τα οποία σας έγραψε νωρίτερα και το sportdog.gr.

Αρχικά, μιλώντας για το γκολ του ΠΑΟΚ για το 0-1, σημείωσε πως οι Πορτογάλοι στο VAR έβαλαν σωστά τις γραμμές και μέτρησε το γκολ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει οφσάιντ στο 1-1 του Τριφυλλιού.

Για τον χρόνο των καθυστερήσεων είπε ότι o διαιτητής είχε δείξει 5 λεπτά καθυστερήσεις και το γκολ μπήκε στο 5.05, άρα δεν υπάρχει συζήτηση για πέντε δευτερόλεπτα!

Δείτε τις φάσεις του αγώνα:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφελής ο ΠΑΟ, απάντηση από Γερεμέγιεφ - Ο Λουτσέσκου παίζει με τη νοημοσύνη μας, τον "καίει" το ΒΙΝΤΕΟ!