Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, κυρίως σε ό,τι αφορά τη φημολογία για την περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Να το πάρουμε λογικά. Από πότε έχει να παίξει ο Μπόατενγκ; Από τον Ιούνιο. Γιατί κόπηκε από την Μπάγερν; Γιατί είναι σε κακή φυσική κατάσταση, όσο κι αν τον ήθελε ο Τούχελ. Ο Ολυμπιακός θα φέρει, λογικά, έναν κεντρικό αμυντικό, έτοιμο, που θα παίξει άμεσα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κανένας παίκτης, μόνο με προπονήσεις, δεν μπορεί να είναι έτοιμος, στο υψηλό επίπεδο που θα τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Έχουμε και το πρόσφατο παράδειγμα με τον Μαρσέλο, ο οποίος ήταν πιο έτοιμος από τον Μπόατενγκ που είναι εκτός δράσης τόσο καιρό. Αυτή είναι η δική μου λογική, με βάση το πρόσφατο παράδειγμα με τον Μαρσέλο. Μέχρι τον Ιανουάριο, αν ο Ολυμπιακός ασχοληθεί με τον Μπόατενγκ, θα είναι σε απραξία έξι μήνες. Πού να παίξει… Ο Ολυμπιακός, αν πάρει στόπερ, θα τον πάρει για να έρθει σήμερα και για να έχει ο Μαρτίνεθ αύριο έναν παίκτη που θα πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τσαφ" στον Ολυμπιακό! Αλλάζει 11άδα ο Μαρτίνεθ - Πρεμιέρα στο ντέρμπι με ΠΑΟ; - Φανέλα βασικού σε...