Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διακοπή στο ντέρμπι "Αιωνίων" αμέσως μετά το γκολ του Καμαρά, που ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ολυμπιακό στο 49'!

Μετά την επίτευξη του γκολ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν καπνογόνα, ενώ από την εξέδρα έπεσαν κροτίδες, κάποια εκ των οποίων φαίνεται πως έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε ζέσταμα μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός αμυντικός έμεινε για αρκετή ώρα στο χορτάρι όντας ζαλισμένος, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Κώστα Καραπαπά και τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, να είναι μεταξύ αυτών που κατευθύνθηκαν στο σημείο.

Ο Χουάνκαρ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και τον ακολούθησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και ο διαιτητής του αγώνα, Φάμπιο Μαρέσκα, κατευθυνόμενοι στα αποδυτήρια!

Μετά από περίπου 20 λεπτά διακοπής στην αναμέτρηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έφυγαν για τα αποδυτήρια, με τους υπόλοιπους να παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Κροτίδα πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που προθερμαίνονται. Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος. Διακοπή στον αγώνα. Η ομάδα μας αποσύρεται στα αποδυτήρια», αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο twitter.