Στον αέρα τινάχτηκε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μετά την ισοφάριση των Πειραιωτών! Όπως ενημερωθήκατε από το Sportdog.gr, μετά την επίτευξη του γκολ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν καπνογόνα, ενώ από την εξέδρα έπεσαν κροτίδες, κάποια εκ των οποίων φαίνεται πως έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε ζέσταμα μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός αμυντικός έμεινε για αρκετή ώρα στο χορτάρι όντας ζαλισμένος, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Κώστα Καραπαπά και τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, να είναι μεταξύ αυτών που κατευθύνθηκαν στο σημείο.

Ο Χουάνκαρ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και τον ακολούθησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και ο διαιτητής του αγώνα, Φάμπιο Μαρέσκα, κατευθυνόμενοι στα αποδυτήρια!

Μετά από περίπου 20 λεπτά διακοπής στην αναμέτρηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έφυγαν για τα αποδυτήρια, με τους υπόλοιπους να παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Κροτίδα πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που προθερμαίνονται. Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος. Διακοπή στον αγώνα. Η ομάδα μας αποσύρεται στα αποδυτήρια», αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο twitter.

Τι προβλέπεται σε περίπτωση διακοπής για τραυματισμό παίκτη από ρίψη ''επικίνδυνων αντικειμένων'';

«Η σωματική βλάβη προσώπου νομίμως ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο (όπως και η εκτίμηση της σοβαρότητας αυτής και της δυνατότητας ή της αδυναμίας του προσώπου να συνεχίσει την άσκηση των καθηκόντων του) διαπιστώνεται μόνο από τον γιατρό του αγώνα, που έχει την εξουσία να διατάξει οτιδήποτε απαιτείται σε σχέση με την αντιμετώπιση της σωματικής βλάβης του προσώπου (εισαγωγή σε νοσοκομείο κλπ). Εάν επέλθει τραυματισμός ποδοσφαιριστή, προπονητή ή διαιτητή (που έχει κριθεί από τον γιατρό του αγώνα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του) από ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων, η διακοπή του αγώνα είναι υποχρεωτική για τον διαιτητή», αναφέρει συγκεκριμένα.

Βέβαια για να ισχύσουν όλα όσα αναφέρονται, θα πρέπει να βρεθεί πλάνο που να δείχνει, ότι έπεσε κροτίδα! Γιατί ο διαιτητής ανέφερε, ότι δεν είδε το παραμικρό και ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι.