ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 το βράδυ της Κυριακής τον Ατρόμητο στην Τούμπα, επιστρέφοντας στις νίκες για τις εντός συνόρων υποχρεώσεις του και πλέον αφοσιώνεται σε μια ακόμα ευρωπαϊκή πρόκληση.Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την Αμπερντίν στο «Πίτοντρι» τη Πέμπτη το βράδυ (22:00) σε ένα ματς κομβικό για την συνέχεια της πορείας του στο Conference League.

Το παιχνιδι αυτό ειναι σημαντικό για τον Δικέφαλο, γιατί μέχρι τώρα έχει κάνει το 2/2 και με πιθανή νίκη στην Σκωτία, του δίνει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο, δεδομένου το ότι στις άλλες τρεις αγωνιστικές, ειναι εντός έδρας τόσο με τους Σκωτσέζους όσο και με την Ελσίνκι.

Το μακρινό ταξίδι για την Σκωτία (για δεύτερη φορά φέτος μετά από το ματς στο Εδιμβούργο με την Χαρτς για τα πλέι οφ των προκριματικών της διοργάνωσης) θα είναι τετραήμερης διάρκειας, προκειμένου η αποστολή του ΠΑΟΚ να προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες της χώρας. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προπονηθεί στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί και μετά θα πετάξει για την Σκωτία με πτήση τσάρτερ, όπου και λίγο αργότερα θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας στην Σκωτία για τον αγώνα με την Αμπερντίν και θα επιστρέψει στην βάση του το απόγευμα της Παρασκευής, αφού θα πετάξει το μεσημέρι της ίδιας μέρας, παραμένοντας το βράδυ της Πέμπτης εκεί. Από εκεί και μετά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το αποφάσισε αυτό ο Λουτσέσκου, για να μπουν οι παίκτες του στο κλίμα της Σκωτίας, όπου η θερμοκρασία είναι 10 βαθμοί τουλάχιστον κάτω, σε σχέση με την Ελλάδα!

Άρα πρέπει να εγκλιματιστούν, για να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, γι αυτό και Τρίτη βράδυ, Τετάρτη όλη μέρα και Πέμπτη από το πρωί, θα μπουν κανονικά στο κλίμα, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, που θα αρχίσει στι; 10 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φλέβα χρυσού" ο ΠΑΟΚ με Οζντόεφ - 80%... γκολ με Ντεσπόντοφ - Βρήκε και τώρα ψεγάδι ο Λουτσέσκου!