Το "πράσινο φως" για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ άναψε στο πρόσφατο Δ.Σ της ομάδας ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης και ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία για να έρθουν οι παίκτες που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με την "Metrosport", ο Δικέφαλος του Βορρά βάζει... μπρος για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, αλλά και του μέσου Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με τον οποίο υπάρχει προσύμφωνο εδώ και αρκετό καιρό, όπως σας είχε γράψει το Sportdog σε παλιότερο ρεπορτάζ του.

Από την προεργασία που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι με τον Σέρβο άσο, με τη μεσολάβηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για το καλοκαίρι του 2024. Γιατί οι Μάρκος Αντόνιο και Σουαλιχό Μέιτε είναι δανεικοί και δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν και μετά το καλοκαίρι.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν δώσει τα χέρια με τον χαφ της Χετάφε (μετράει 12 εμφανίσεις με 1 γκολ φέτος) για το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται η ισπανική ομάδα να τον αφήσει να αποχωρήσει από τον Γενάρη του 2024, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να λάβει χρήματα για την παραχώρησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβιβασμός για να μείνει ελεύθερος ο Λημνιός - Γκελ σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Αδυναμία του κοουτς!