Ολυμπιακός: Αρκετά φορτισμένο είναι το κλίμα στους Ερυθρόλευκους μετά την βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ, στη Γερμανία, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ αρχικά να παίρνει πάνω του τις ευθύνες το πρωί της Πέμπτης (1/12), όμως μετά το τέλος της προπόνησης και οι ποδοσφαιριστές έκαναν την δική τους αυτοκριτική συζητώντας στα αποδυτήρια του Ρέντη.

Μάλιστα πρώτος που μίλησε ήταν ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Φορτούνης, που μεταξύ άλλων είπε: «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και φταίμε όλοι για αυτό. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Να ξυπνήσουμε όλοι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε και να αλλάξουμε την εικόνα. Πρέπει να πάμε με νίκες στο πρωτάθλημα ως το τέλος και να συνεχίσουμε στο Conference League. Είμαστε μέσα σε όλα, αλλά τα κεφάλια μέσα και δουλειά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Παράλληλα τον λόγο πήρε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που αναφέρθηκε στην ενότητα και στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, πράγμα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια: «Πρρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Ειδικά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, δεν γίνεται να τα παρατάμε. Είμαστε ακόμη μέσα σε όλα. Αλλά πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και θα πετύχουμε. Εχουμε καλά αποδυτήρια. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Αλλά κάποιες φορές πρέπει να γίνουμε και κακοί. Πρέπει να μιλάμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι εάν το κάνουμε αυτό ακόμη περισσότερο, θα γυρίσουμε το κλίμα», είπε ο Μαροκινός. ΄

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και μετά την ήττα που υπέστη ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημειώθηκε και από τους παίκτες της ομάδας, με το  σημαντικό να είναι πως και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της στιγμής, μιας και ακολουθούν πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος του έτους, τα οποία θα δείξουν πολλά για τη συνέχεια της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μπαρτζώκα για Ντόρσεϊ - Υπέρβαση Αγγελόπουλων, τρομερό αυτό που συνέβη με τις μεταγραφές!