Νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, καθώς θα αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος "πληρώνει το μάρμαρο" για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις με κύρια αυτή από τη Φράιμπουργκ με 5-0 στη Γερμανία.

Ο Καρβαλιάλ αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ και να πιάσει άμεσα δουλειά στου Ρέντη, αφού βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής και έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο έως το 2025 με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από εκεί και πέρα, η έλευση του 58χρονου τεχνικού θα φέρει και αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών εν όψει Ιανουαρίου. Πρώτος στόχος είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα είναι ενδεκαδάτοι και μάλιστα οι μεταγραφικές κινήσεις των Ερυθρόλευκων μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις πέντε τον χειμώνα.

Ήδη ο Κορδόν με τον Ναβάρο έχουν κάνει μια προεργασία το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι ξεκάθαρες οι ανάγκες του Ολυμπιακού κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση με τα δεδομένα που θα δημιουργηθούν τον Γενάρη λόγω Κόπα Άφρικα.

Επίσης, υπάρχει απόφαση και για την απόκτηση ενός χαφ, ενώ γίνονται σκέψεις και για δύο στόπερ, αλλά και για έναν εξτρέμ, ανάλογα με την πορεία της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια. Φυσικά, είναι πλέον πολύ πιθανό να υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών που δεν έχουν ικανοποιήσει έως τώρα, κυρίως κάποιων δανεικών, οπότε θα προκύψουν κι άλλα κενά για να καλυφθούν.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό άλλαξε 6 κόουτς σε 17 μήνες ο Ολυμπιακός - Σύγχρονος… λεγεωνάριος ο Καρβαλιάλ - Μοιάζει με Περέιρα!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr