Τις δυσκολίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, που συναντάει με το… καλημέρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Τερίμ είναι ένας προπονητής με πολύ μεγάλο όνομα, έχει συνδέσει το όνομά του με την Γαλατάσαραϊ και είναι πραγματικά ένας προπονητικός θρύλος. Όπως πρέπει να συμβαίνει με κάθε προπονητή, θα κριθεί από τα αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν. Έρχεται εν μέσω μιας διαδικασίας που δεν βοηθάει κανέναν προπονητή, σε καμία ομάδα του κόσμου, προκειμένου να περάσει την φιλοσοφία του, εν μέσω τόσο σημαντικών και συνεχόμενων αγώνων.

Αυτό που έρχεται να κάνει κυρίως είναι μια καλύτερη διαχείριση των πραγμάτων, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση όταν ο Τερίμ είναι στην Γαλατά, στο σπίτι του, και άλλο σε μια ξένη ομάδα. Μοιάζει με το παράδειγμα του Μπάγεβιτς, μέχρι να πάει στον Ολυμπιακό. Είναι μια τεράστια προσωπικότητα, με πίεση να πάρει το πρωτάθλημα και θα κριθεί για αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως ο Γιοβάνοβιτς θα έπρεπε να κριθεί στο τέλος της σεζόν αλλά και ότι θεωρεί ωφέλιμο να ακούσουμε από τους αρμόδιους του «τριφυλλιού» τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο.

Ενώ  σημείωσε ότι περιμένει να δει αν ο Τερίμ θα είναι «συμβατός» με τον Παναθηναϊκό και αυτό που έρχεται για να κάνει σε μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη, ενώ… δεν περιμένει ότι ο Τούρκος τεχνικός θα κάνει… τρέλες, αλλάζοντας εντελώς την αγωνιστική φιλοσοφία της νέας του ομάδας.

Μιλώντας για το κομμάτι των μεταγραφών, χωρίς να υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα, άφησε ανοιχτό οι «πράσινοι» να κάνουν και άλλες κινήσεις, πλην του κεντρικού αμυντικού, με τον Τερίμ να κρίνει πόση ενίσχυση θα χρειαστούν.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε να το ακούσει ο Αλαφούζος - Οι 3+1 λόγοι που απέλυσε τον Γιοβάνοβιτς - Τερίμ με "παρέμβαση" Ατζούν!