Το όνομα του Μπαρτολομίεγ Βντόβικ δεν ακούγεται για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ήταν στις αρχές Νοεμβρίου, όταν ο πολωνικός Τύπος μας ενημέρωνε, ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για τον 23χρονο αριστερό μπακ της Γιαγκελόνια. Βλέπετε, εκτός ότι ο ποδοσφαιριστής διανύει εξαιρετική σεζόν, έχοντας 9 γκολ και 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές, η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα από τον Ιανουάριο στη θέση που αγωνίζεται.

Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί θα απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα του Ιράν στο Πανασιατικό Κύπελλο και η Ένωση θα έχει διαθέσιμο μόνο τον Σταύρο Πήλιο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οπότε η ενίσχυση στην άμυνα φαίνεται επιτακτική δεδομένης και της απουσίας του Μουκουντί που θα απουσιάσει με την Εθνική Καμερούν για το Κύπελλο των Εθνών στην Αφρική.

Ο Πολωνός φαντάζει μία εξαιρετική περίπτωση για τους "κιτρινόμαυρους". Είναι ένας παίκτης που έχει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και στατιστικά που βγάζουν μάτι. Το συμβόλαιό του λήγει το 2025 και ήδη ακούγεται πως δεν κάνει... γκελ μόνο στην ΑΕΚ. Και η Γαλατάσαραϊ τον έχει στη λίστα της, κάτι που σημαίνει, ότι ο ποδοσφαιριστής αυξάνει τους θαυμαστές του εκτός Πολωνίας και σύντομα ίσως ανοίξει τα φτερά του για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Η 'Ώρα των Σπορ" πάντως τον είχε σήμερα πρωτοσέλιδο χτύπημα, κάτι που μας κάνει να υποθέσουμε, ότι η υπόθεση προχωράει... Στον πλανήτη ΑΕΚ μας έχουν συνηθίσει σε πολλές εκπλήξεις γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα, από τη στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στο κάτω κάτω έχει και τον τελευταίο λόγο.