Άρης: Ο Άρης έχει προχωρήσει ήδη στην πρώτη χειμερινή προσθήκη του, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Λίντσεϊ Ρόουζ. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, και συνέχεια μιας και οι Κιτρινόμαυροι παλεύουν να κλείσουν κι άλλους ποδοσφαιριστές ίσως και πριν βγει ο χρόνος!

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιος μεταγραφικούς στόχους, κάποιες υποθέσεις φέρεται να έχουν μπει στο τελικό στάδιό τους και ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης που… τρέχει τις υποθέσεις, εντείνει τις επαφές του και υπάρχει η αίσθηση ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο ίσως και να υπάρξουν συμφωνίες και προσθήκες παικτών.

Μετά τον Ρόουζ, οι μεταγραφικές ανάγκες των Κιτρινόμαυρων περιλαμβάνουν φορ, αριστερό winger, αριστερό μπακ και ίσως και έναν παίκτη για τον άξονα, με τις δύο πρώτες περιπτώσεις να φέρονται να είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Γιαννούλη με Νόριτς - Τον θέλει... πακέτο με Μπακασέτα η ΑΕΚ - "Ανοιχτός" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ