Άρης: Παραμονές αλλαγής του χρόνου, έγινε γνωστό πώς ο Ντέβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, αποχώρησε με άδεια από τη Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Αν όλα πάνε καλά, μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο Σουηδός θα τελειώσει και τυπικά από τους Κιτρινόμαυρους, που ούτως ή άλλως ήθελαν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του, καθώς δεν ήταν στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Μία πρώτη… καλή εξέλιξη για τον Άρη, ο οποίος προφανώς θα ήθελε, κάτι αντίστοιχο να γίνει και με κάποιους ακόμη παίκτες, που ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τον Κάρλσον.

Σίγουρα σε αυτή τη λίστα βρίσκεται ο Ρόναλντ Ματαρίτα, που επίσης είναι εκτός πλάνων και δύσκολα θα πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής. Ήδη η πλευρά του έχει ενημερωθεί περί τούτου και γίνονται συζητήσεις. Το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί μία λύση τύπου, Κάρλσον, δηλαδή να υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα.

Εκτός πλάνων είναι και ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, οπότε επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα αποχώρησης κι άλλων ποδοσφαιριστών.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!