Έτοιμος να ολοκληρώσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών είναι ο Ολυμπιακός, καθώς το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς έφτασε στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα!

Ο Ζέλσον Μαρτίνς θα περάσει τα ιατρικά και θα τελειώσει με τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του και επίσημα από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συμβόλαιο του Ζέλσον Μαρτίνς θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2026.

Οι ερυθρόλευκοι θα αποτελέσουν τον τέταρτο σύλλογο στην καριέρα του Ζέλσον Μαρτίνς μετά τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό, με τον 28χρονο Πορτογάλο εξτρέμ να μετράει μέχρι σήμερα και 21 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως θα δώσει τα πάντα, ώστε η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της, ενώ ανέφερε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί μαζί με τον Ποντένσε, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και γνώριζε από μικρό.

Για τη μεταγραφή του: "Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι εδώ, να βοηθήσω την ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ".

Αν μίλησε με τον Ποντένσε: "Έχω μιλήσει με τον Ντάνιελ, τον ξέρω από μικρό, είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί του".

Για το τι μήνυμα θα στείλει: "Έχω έρθει για να δώσω τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει στον στόχο του".