Άρης: Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Για τον Άκη Μάντζιο προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αφού εκτός των Νταρίντα και Βέλεθ, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βερστράτε που έχει ενοχλήσει στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική που θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος. Εκτός έμειναν ακόμη οι Μάνου Γκαρσία, Κάρλσον, Ματαρίντα, Πάβισιτς, Δεληζήσης, Σγούρος και Κυριαζής.

Η αποστολή που θα έχει ο Άρης για το αυριανό παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (16:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Rupp, Pardo, Menendez, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πραγματικός λόγος που ήρθε ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Προσβλητικό που... εξαφάνισαν τον Γιοβάνοβιτς