Σε επίσημη καταγγελία κατά του Αλέξη Κούγια θα προχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν νομικά κατά του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος προέβη σε σοβαρές καταγγελίες, με σκληρές εκφράσεις για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

"Ένα πεντακάθαρο γκολ. Ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης. Ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες. Επειδή έχει αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων όταν είχε ακόμη τη σχολή οδηγών. Ο άνθρωπος που διαφεντεύει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα", ήταν η σχετική δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, φέροντας την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Σπάθα σε Βαρούχα: "Άλλαξε ο κανονισμός, γι’ αυτό δεν είναι χέρι! Πέναλτι" - Ξεκάθαρος Καρπετόπουλος