Άρης: Μπορεί στο κομμάτι των μεταγραφών οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν προβεί σε... γνώριμες ως τώρα λύσεις, όμως έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα από την μεταγραφική τους λίστα, όχι τόσο γνωστά. Ανάμεσά τους και αυτό του Ρονάλντο Ντεακόνου, με το ενδιαφέρον πλέον να έχει σβήσει.

Και αυτό γιατί ο 26χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός-εξτρέμ έμεινε πριν από μερικές ημέρες ελεύθερος από την πολωνική Κορόνα Κιέλτσε. Ωστόσο, το ενδεχόμενο «μετακόμισής» του στον Άρη πλέον δεν υφίσταται, αφού τελικά κατέληξε σε άλλη ομάδα.

Αναφορικά με το «βιογραφικό» του, ο συγκεκριμένος παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες του Γκεόργκι Χάτζι, την πρόταση του οποίου αποδέχθηκε τελικά κι έτσι θα συνεχίσει στην ρουμανική Φαρούλ, στην οποία είναι προπονητής. 

Έχει παίξει επίσης στην Ολλανδία με Φέγενορντ και Τβέντε, στην Γκόριτσα στην Κροατία, ενώ στην Ρουμανία έχει φορέσει τις φανέλες των Μούρες, Κονκόρντια, Σέπσι και Γκαζ Μετάν. Τέλος πριν πάει στην Πολωνία, έπαιξε για λίγους μήνες στην Κίνα.

Όλα αυτά προέκυψαν από δημοσίευμα της ιστοσελίδας gsp.ro, στο οποίο αναφέρεται πως ο ΑΡΗΣ και η Αλμέρε Σίτι από την Ολλανδία, ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, πριν αυτός τελικά υπογράψει στην Φαρούλ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Κούγια για διαιτησία, Μελισσανίδη - "Γι’ αυτό με έλεγε σκουπίδι ο Μαρινάκης" - Τι είπε για Πατέρα, Κόκκαλη