Για τις ακαδημίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι γεγονός πως οι Έλληνες παράγοντες δεν διακρίνονται από διορατικότητα, αλλά με το πρόσκαιρο του πράγματος. Εξαιρώντας τον ΠΑΟΚ , βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν γεμίσει με ξένους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός όταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης έφερε τον Ελευθεριάδη στις ακαδημίες και παρήγαγε παίκτες, έτσι όταν ήρθε ο Σαββίδης είδε το έργο να υπάρχει και μετέπειτα το έφτασε σε αυτό το σημείο.
Στις ομάδες πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ νεαρών ποδοσφαιριστών και έμπειρων , με τους δύο να πορεύονται μαζί. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα πρόσωπα που έβλεπα εγώ στον Ηρακλή όταν πήγα μικρός, με πρόσωπα όπως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

Προσθέτοντας: «Ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε να δει προπόνηση της Κ19, αλλά της Κ17, ήταν αποτέλεσμα της ποδοσφαιρικής του κουλτούρας και έτσι ακριβώς πρέπει να λειτουργεί, ο ίδιος αδικήθηκε στον ΠΑΟΚ».

Για τη μάχη του τίτλου: «Ζούμε το πιο ωραίο πρωτάθλημα με διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια, με τις αλλαγές στην κορυφή να συνεχίζονται μέχρι το τέλος της χρονιάς. Βλέπουμε πολύ ωραία πράγματα από τους προπονητές, ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ στη δημιουργία , η ΑΕΚ στην αποτελεσματικότητα κάνουν τη διαφορά, ενώ Άρης και Αστέρας διεκδικούν την 5η θέση. Στην... ουρά του πρωταθλήματος, βλέπουμε ότι δεν κλείνονται πίσω οι ομάδες , έχουμε να δούμε πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα».

Για το Κύπελλο Ελλάδος: «Εξαρτάται από τις προτεραιότητες που έχουν οι ομάδες αλλά και από τις στιγμές που θα έχουν οι ομάδες. Ο Άρης μετά από πολλά χρόνια δεν ''φωνάζει'' για το ότι θέλει το Κύπελλο και πιστεύω ότι επειδή δεν το βάζει σαν αυτοσκοπό , μπορεί να φτάσει στον τελικό και να το κατακτήσει. Το ρόστερ που έχει είναι καλύτερο από άλλες χρονιές και με έναν επιθετικό από άλλο επίπεδο βλέπω έναν άκρως ανταγωνιστικό Άρη ,μαζί και με τις κινήσεις ενίσχυσης που γίνονται».

Ενώ για τον Ηρακλή: «Η χρονιά ξεκίνησε λίγο περίεργα και η αλλαγή προπονητή λειτούργησε ευεργετικά , φέρνοντας έναν άλλο αέρα με νίκες. Υπάρχει ένα εξαιρετικό ρόστερ το οποίο με τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις νομίζω θα βελτιωθεί και άλλο».