Μπορεί επίσημα από την ΑΕΚ να ξεκαθάρισαν πως ούτε ενδιαφέρθηκαν ούτε και… χωρούσε ο Τάσος Μπακασέτας στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως όντως είχαν κάνει κάνει κάποιες επαφές μαζί του και ήταν «ζεστοί» ενόψει καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός όμως του Φατίχ Τερίμ τους πρόλαβε και με ένα τεράστιο συμβόλαιο τον έπεισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει την πράσινη φανέλα, εξέλιξη που σαφέστατα δεν άρεσε στους φίλoυς της Ένωσης.

Οι Κιτρινόμαυροι πάντως, λίγες ώρες μετά την είδηση της μεταγραφής του διεθνή άσου, έκαναν κίνηση για έναν άλλον παίκτη της Εθνικής, τον Δημήτρη Γιαννούλη. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στον Ελλάδα Sports 94.3, η Ένωση ρώτησε τόσο την πλευρά του παίκτη όσο και τη Νόριτς εάν υπάρχει… έδαφος για συζητήσεις τώρα και εάν έχει ενδιαφερθεί ήδη ο Παναθηναϊκός. Η απάντηση και στα δύο ερωτήματα ήταν αρνητική, αφού ο παίκτης ούτε φεύγει τώρα ούτε μιλάει με τους Πράσινους.

Για το καλοκαίρι, όπως έχετε διαβάσει και στο Sportdog.gr όλα είναι πιθανά, ωστόσο για την ώρα η Νόριτς που πριν 2.5 χρόνια δαπάνησε 9 εκατομμύρια για τον Γιαννούλη, δεν είναι πρόθυμη να τον πουλήσει με ένα πολύ μικρό ποσό!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" συμβόλαιο Μπακασέτα σε ΠΑΟ - Τον έπεισαν τα τηλέφωνα Τερίμ, 1.5 εκατ. μικρότερη πρόταση η ΑΕΚ!