Οδυνηρό αποκλεισμό από τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε χθες από τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός και πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, αλλά και στο Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος.

Παρά το "αντίο" στο Κύπελλο οι Ερυθρόλευκοι δεν σταματούν την μεταγραφική τους ενίσχυση και μάλιστα σήμερα ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" επανέφερε το όνομα του Αντρέ Όρτα στο προσκήνιο.

Ο κεντρικός χαφ της Μπράγκα απασχολεί εδώ και λίγο καιρό τον Ολυμπιακό, ωστόσο η περίπτωσή του είχε... ξεχαστεί, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να την ξαναφέρνει στην επικαιρότητα, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος Πορτογάλος μετράει 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ τη φετινή σεζόν με την πορτογαλική ομάδα και η χρηματιστηριακή του αξία τη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να φύγει ο Καμαρά λόγω αδιαφορίας! Πονάνε τα μάτια μας, ούτε για τα νέρα - Ποιος Ναβάρο; 2 γκολ ο Ελ Αραμπί"