ΠΑΟΚ: Η μεταγραφική στόχευση είναι συγκεκριμένη. Ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει στην Τούμπα τον 29χρονο Ισπανό μπακ Γιόνι Ότο Κάστρο που ανήκει στην Γουλβς όπως γράψαμε αναλυτικά και χθες στη Metrosport. Ο παίκτης βρίσκεται σε δυσμένεια από την ομάδα του.

Τώρα, δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του Γιόνι Ότο Κάστρο, έκανε ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νίλ. Ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ''ενεργοποίησης'' του ποδοσφαιριστή, εάν δεν βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας ανέφερε: «Αν δεν αποχωρήσει, θα επανεξετάσουμε την περίπτωσή του. Δουλεύει σκληρά για να παραμείνει σε φόρμα και θα πάρουμε την απόφασή μας τον Φεβρουάριο εφόσον παραμείνει στην ομάδα. Είμαστε και οι δύο ενήλικες και μπορούμε να κάνουμε ειλικρινές συζητήσεις, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, ας δούμε πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες εβδομάδες”.

Η Γουλβς θέλει να τον παραχωρήσει, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε όταν είχε επεισόδιο με συμπαίκτη του, ενώ βρίσκεται και στα «ραντάρ» της Θέλτα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φοβάται κανέναν η ΑΕΚ, πρώτη στην Τούμπα - Βγήκε η... εμμονή του Αλμέιδα - "Χαλάει" μεταγραφή ο Πήλιος!