Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, όπως έχει προαναγγείλει και η ίδια η πράσινη ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο λόγος είναι πως ο Τάσος Μπακασέτας έρχεται στην Αθήνα για το Τριφύλλι το οποίο και θα φορέσει για τα επόμενα 2,5 έτη!

Ο Έλληνας άσος αποχαιρέτησε χθες (21/01) τους οπαδούς της πολυαγαπημένης του Τράμπζοσνπορ στο γήπεδο και σήμερα (22/01) είπε το ''αντίο'' στους ανθρώπους της διοίκησης. Λίγο πριν ξεκινήσει η πτήση του για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», τα είπε με τα στελέχη της Τράμπζονσπορ σε φορτισμένο κλίμα και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και άσο της Φενέρ!

Δείτε το βίντεο: 

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός, μέσω Instagram, έβγαλε ένα βίντεο προαναγγελίας της μεταγραφής με δόση... Game of Thrones! «".... is coming. Fill in the gap», γράφει η πράσινη πράσινη ΠΑΕ καλώντας τους οπαδούς της ομάδας να μαντέψουν ποιος «… έρχεται. Συμπληρώστε το κενό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)