07/03/12 - 00:45

''Έβαλαν 500.000 φέτος οι Suppportes''

''Έβαλαν 500.000 φέτος οι Suppportes''
47.277views

Οι Supporters έχουν βάλει τα περισσότερα χρήματα φέτος στην ΑΕΚ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Club μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Πραγματοποιήθηκε χτες (5/3) η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Supporters Club AE παρουσία πολλών μετόχων της Εταιρείας. Παρόντες από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας οι κύριοι Κασνακίδης,Γρυσμπολάκης,Μπρουσιανός και Στεφάνου όπως και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλίας Μπόβαλης.

Συζητήθηκαν τα θέματα της ημερησίας διάταξης με τους μετόχους να αποφασίζουν:
1) Την νέα ΑΜΚ για το ποσό του 1.800.000 € με χαμηλότερη επιτρεπτή συμμετοχή το ποσό των 50 €.
2) Την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Κασνακίδης Μάκης
Γρυσμπολάκης Γιώργος
Μπρουσιανός Ηλίας
Γεωργαντζόγλου Νίκος
Μπόβαλης Ηλίας
Καψής Δημήτρης
Κουιμάνης Κώστας
Γεώργας Βασίλης
Τριανταφυλλάκης Γιώργος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Δήμου Αλέξανδρος
Έρικα Πρεζεράκου
Στεφάνου Δημήτρης
Λυκούρης Γιώργος

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους στόχους που πρέπει να θέσει η Εταιρεία μας για την επόμενη χρονιά. Οι ερωτήσεις των μετόχων προς το Προεδρείο είχαν να κάνουν με το ζήτημα της αδειοδότησης της ομάδας μας από την Ουέφα, οικονομικά ζητήματα της Εταιρείας αλλά και της ΠΑΕ. Έκδηλη ήταν η αγωνία των μετόχων για το αύριο της ομάδας μας.

O Πρόεδρος της Sclub AE ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, δηλώνοντας πως κανένας άλλος μέτοχος δεν έχει προσφέρει περισσότερο αυτήν την χρονιά, με τους Supporters να έχουν προσφέρει στην ΠΑΕ ΑΕΚ ποσό άνω των 500.000 €.

Ο κύριος Κασνακίδης τόνισε την σημασία που είχε στην συνάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την UEFA η προσπάθεια των Supporters να στηρίξουν την ΠΑΕ ΑΕK τόσο οικονομικά όσο και σε θέματα υποδομής ενώ αποκάλυψε πως οι Supporters έχουν προσφέρει στην ΠΑΕ τα χρήματα που χρειάζονται για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο νεαρός παίκτης της ομάδας μας Κώστας Βλάχος.

Τον λόγo πήραν και τα άλλα μέλη του ΔΣ, οι αντιπρόεδροι Γρυσμπολάκης και Μπρουσιανός οι οποίοι τοποθετήθηκαν για θέματα της Εταιρείας. Την στήριξή του στην νέα προσπάθεια των Supporters δήλωσε και ο Δημήτρης Στεφάνου ο οποίος δήλωσε πως όλοι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα μας στις δύσκολες αυτές στιγμές ενώ προσωπικά εγγυήθηκε πως θα συνεχίζει να βοηθά την ομάδα μας με κάθε τρόπο.

Supporters Club AE


 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ