Facebook Pixel Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...
| 2012-04-15 10:06:00

Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...

Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...

Από κοινού κάτοχοι ενός ιστορικού ρεκόρ είναι από χθες οι δύο παγκόσμιοι άσοι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, καθώς έφτασαν τα 41 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Και -ποιος ξέρει;- μπορεί κάποιος από τους δύο να πάρει «κεφάλι» στο clasico του ερχόμενου Σαββάτου.

Ο Πορτογάλος άσος της «βασίλισσας» με το τέρμα που πέτυχε στη νίκη με 3-1 επί της Χιχόν στο «Μπερναμπέου» ξεπέρασε κατά ένα τέρμα το ρεκόρ που ο ίδιος κατείχε από πέρυσι. Φέτος έχει σκοράρει σε 22 από τα 33 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχοντας επτά χατ-τρικ (απέναντι σε Σαραγόσα, Ράγιο Βαγεκάνο, Μάλαγα, Οσασούνα, Σεβίλλη, Βαλένθια και Ατλέτικο) και πέντε ματς όπου έχει σκοράρει δις (με Μπιλμπάο, Ατλέτικο, Μπέτις, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Οσασούνα). Έχει αγωνιστεί για 2.903 λεπτά και βρίσκει δίχτυα κάθε 71 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έχει δώσει και 12 τελικές πάσες.

Ο Αργεντινός σταρ της «Μπάρτσα» χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη επί της Λεβάντε έφτασε επίσης τα 41. Έχει σκοράρει σε 22 από τα 32 που έχει παίξει στην Primera Liga με ένα καρέ (απέναντι στη Βαλένθια), πέντε χατ-τρικ (με Μάλαγα, Οσασούνα, Ατλέτικο, Μαγιόρκα και Γρανάδα) και έξι παιχνίδια που έχει πετύχει από δύο τέρματα (με Βιγιαρεάλ, Σανταντέρ, Μπέτις, Σανταντέρ, Σαραγόσα και Λεβάντε). Έχει αγωνιστεί για 2.820 λεπτά και βρίσκει δίχτυα κάθε 69 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έχει «σερβίρει» και 18 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags