Facebook Pixel Έτοιμο για download το Euro 2012!
| 2012-04-24 22:07:00

Έτοιμο για download το Euro 2012!

Έτοιμο για download το Euro 2012!

Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ανακοίνωσε σήμερα ότι το EA SPORTS™ UEFA EURO 2012™ είναι διαθέσιμο στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη για αγορά ως ψηφιακό expansion pack στους fans που έχουν ήδη το EA SPORTS FIFA 12 για το PlayStation®3, Xbox 360® ή για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το μοναδικό επίσημα εξουσιοδοτημένο videogame του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το 2012, το οποίο ξεκινάει στις 8 Ιουνίου στην Πολωνία και την Ουκρανία. Το EA SPORTS UEFA EURO 2012™ αναπαράγει όλη τη δράση και τον ενθουσιασμό ενός από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στον πλανήτη. Οι fans θα μπορούν αγωνιστούν για την εθνική υπερηφάνεια και δόξα της αγαπημένης τους ευρωπαϊκής χώρας στο UEFA EURO 2012 εναντίων αντίπαλων εθνών στην φάση των ομίλων, να προχωρήσουν μέσω των νοκ-άουτ γύρων, και, τελικά, να διαγωνιστούν για την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλητές του UEFA EURO 2012.

Σήμερα, η ΕΑ SPORTS αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να ανακαλύψει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο που θα παίξουν το UEFA EURO 2012 στο PlayStation ® 3 και στο Xbox 360 ®. Οι δύο καλύτεροι παίκτες σε κάθε κονσόλα θα καθοριστούν μέσα από μια σειρά από online προκριματικά. Οι παίκτες θα συναντηθούν στο τελικό του πρωταθλήματος στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Κίεβο της Ουκρανίας, λίγες ώρες πριν οι ήρωες τους περπατήσουν στο ίδιο γήπεδο για να αγωνιστούν για το UEFA EURO 2012. Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό θα βρείτε στο www.ea.com/intl/football/1/euro12-tournament

Η EA SPORTS και η Coca-Cola Zero™ συνεργάζονται για να προσφέρουν μια online υπηρεσία που θα οδηγήσει τα πραγματικά γεγονότα από τους προκριματικούς αγώνες UEFA EURO 2012 και κατά την διάρκεια όλης της διοργάνωσης, στο παιχνίδι, επιτρέποντας στους fans να ξαναζήσουν δραματικά στιγμιότυπα, με προκλήσεις βασισμένες σε πραγματικούς αγώνες. Οι fans θα μπορούν να υποβάλλουν τους αγώνες τους και να ψηφίσουν αυτούς που θέλουν να ξαναπαίξουν μέσω τις EA SPORTS football community στο http://www.facebook.com/easportsfifa. Οι προκλήσεις που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους θα προωθούνται στο παιχνίδι τις εβδομάδες μεταξύ 27 Απριλίου και 5 Ιουλίου του 2012. Οι προκλήσεις θα επιτρέπουν στους fans να κερδίζουν πόντους εμπειρίας και να ανεβαίνουν επίπεδα στο προφίλ τους στο EA SPORTS Football Club.

Το UEFA EURO 2012 περιλαμβάνει επίσης ένα νέο mode που ονομάζεται Expedition το οποίο επιτρέπει στους fans να χτίσουν, να διαχειριστούν και να ανταγωνιστούν με μια προσαρμοσμένη ομάδα εναντίων άλλων Ευρωπαϊκών εθνών, διαμορφώνοντας την τέλεια στρατηγική για την κυριαρχία στην Ευρώπη. Οι fans θα επιλέξουν το αγαπημένο τους Ευρωπαίο παίκτη ή τον FIFA 12 Virtual Pro για αρχηγό της ομάδας τους με στόχο να κερδίσουν αγώνες για την απόκτηση των καλύτερων παικτών από τις ηττημένες ομάδες και στη συνέχεια να νικήσουν τα καλύτερα έθνη για να αποκτήσουν τους καλύτερους τους παίκτες σε μια προσπάθεια να νικήσουν και τις 53 χώρες και να ολοκληρώσουν το ταξίδι για την κατάκτηση της Ευρώπης.


Το UEFA EURO 2012 δημιουργήθηκε από την EA του Καναδά στο Burnaby, BC. Η ενδεικτική λιανική τιμή στην ΕΕ είναι 19,99 €, 1800 MS Points. Για ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι 2,500 FIFA MS Points. Το UEFA EURO 2012 έχει εκτιμηθεί με "E" για όλους και PEGI 3 +. Για να κατεβάσετε σχετικό υλικό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Τύπου της ΕΑ στο http://info.ea.com.

Συμμετάσχετε και εσείς μαζί με τους οχτώ εκατομμύρια fans στην ποδοσφαιρική κοινότητα της EA SPORTS στο http://www.facebook.com/easportsfifa ή ακολουθήστε μας στο Twitter www.twitter.com/easportsfifa.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags