Facebook Pixel Στοιχηματικές προβλέψεις Σκωτίας
| 2017-10-24 04:59:00

Πρέμιερ Σκωτίας: Στα δύο το Εδιμβούργο

Sportdog Team
Πρέμιερ Σκωτίας: Στα δύο το Εδιμβούργο

Διαβάστε τι πρέπει να παίξετε στοιχηματικά.

ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ 

*** Τσίμπησε ελάχιστα προς τα πάνω ο άσος στο 2,60, στο 2,75 το διπλό 

ΧΑΜΙΛΤΟΝ: Εβγαλε καλό πρόσωπο στην εκτός έδρας ήττα από τη Ρος Κάουντι με 2-1, τη λύγισαν ξανά η ψυχική της κούραση και οι κομβικές απουσίες, γνώρισε την 6η σερί ήττα της και πλέον μπαίνει σε μπελάδες. 

Παρά το αρχικό θεαματικό της ξεκίνημα, όταν και έφτασε μέχρι την πρώτη εξάδα της κατάταξης, βγάζει αστάθεια στα μετόπισθεν στα τελευταία ματς, υποπίπτει συνεχώς σε λάθη και μοιραία γνωρίζει τη μία ήττα μετά την άλλη. Αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται μόλις στο +1 από την ουραγό Πάρτικ. 

«Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν προωθήσει νεαρούς παίκτες στην αποστολή και γίνονται λάθη απειρίας. Σε γενικές γραμμές αμυνόμαστε καλά, ο κάθε παίκτης εστιάζει πολύ στο ρόλο του, ξεχνώντας ότι είναι μέρος ομάδας και εξού και τα γκολ έρχονται από το πουθενά. Αν είχαμε εμπειρία στη σύνθεση μας, θεωρώ πως θα βλέπαμε τον κίνδυνο να έρχεται. Πρέπει να μάθουμε το συντομότερο από τα λάθη μας και να συνέλθουμε», τα λόγια του μάνατζερ Κάνινγκ ο οποίος δέχεται σφοδρή κριτική από τους φιλάθλους. 

Γράφει 8(!) σερί G/G και Over 2,5 στην Πρέμιερ, δεν έχει επικρατήσει εντός της Πάρτικ στις 5 πρόσφατες φορές που τη φιλοξένησε. 

Εκτός ο κίπερ Γουντς (7/0), ο στόπερ Σαρρής (6/0), οι χαφ Κρόφορντ (8/1) και Ρέντμοντ (5/1). Πάγια εκτός και ο στόπερ Ντέβλιν (-) με τον χαφ Γκίλεσπι (1/0). 

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ: Κακή η εικόνα της παρά την εντός έδρας δραματική νίκη της με 2-1 κόντρα στη Νταντί, σημειώνοντας το γκολ στο 92’ λεπτό. 

Εδωσε πολλές φορές δικαίωμα στον αντίπαλο, παρόλα αυτά στην δική της περίπτωση, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Παρέμεινε ουραγός, τουλάχιστον πλησίασε το γκρουπ των ομάδων που διώκει. 

«Η Χάμιλτον θα επιδιώξει να απομακρυνθεί από εμάς το συντομότερο δυνατό στη βαθμολογία, είχαν παρόμοιο πρόγραμμα με το δικό μας και το ολοκλήρωσαν με ένα κακό σερί, ωστόσο είναι ζόρικη ομάδα όταν την αντιμετωπίζεις, το γνωρίζουμε και είναι κίνητρο μας να επικρατήσουμε εναντίον τους», σχολίασε ο μάνατζερ Αρτσιμπαλ. 

Κακή μακριά από το γήπεδο της, έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες της, δεν έχει διπλό (0-1-3), ενώ ταυτόχρονα είναι η χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με μόλις 2 γκολ παθητικό. 

Μακροχρόνιοι απόντες ο χαφ Φρέιζερ (-), οι μπακ Ντουμπούγια (-) και Μπουθ (3/0), έξω ο κάπτεν/χαφ Οσμάν (2/0) και ο εξτρέμ Ελιοτ (7/0). 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (No bet): Η Χάμιλτον κατά διαστήματα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα αμυντικά της κενά και οι απουσίες της έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς. Την παρούσα φάση δεν είναι να την εμπιστευτεί κανείς, ίσως με τις επιστροφές της ξανά. Από την άλλη δεν ευνοεί η εικόνα της Πάρτικ τις ματιές προς το διπλό, καθώς παραμένει παθητική και ενίοτε ασύνδετη μακριά από το γήπεδο της.  

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ ΧΑΡΤΣ 

*** Υποχωρεί ο άσος πλέον σε τιμές του 1,95, στο 3,75 κατά μέσο όρο το διπλό 

*** Ντέρμπι του Εδιμβούργου, Χιμπς όπως λέμε Σέλτικ, Χαρτς όπως λέμε Ρέιντζερς, ντερμπάρα, ωστόσο δεν βίωσε το αίμα της Γλασκώβης, καθώς το Εδιμβούργο ήταν πάντοτε πλουσιότερο μέρος από τη Γλασκώβη, και κέντρο γραμμάτων και τεχνών. 

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: Το πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Σέλτικ, τα έπαιξε όλα για όλα στο β’ μέρος, η διαφορά ποιότητας έπαιξε το ρόλο της και τελικά ηττήθηκε με 4-2. 

Στο πρωτάθλημα πιο πρόσφατο αποτέλεσμα η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αμπερντίν, ματς στο οποίο είχε την υπεροχή ειδικά στο β’ μέρος, έμεινε ωστόσο άσφαιρη για πρώτο της ματς φέτος στο «Ιστερ Ρόουντ». Τα συνεχή παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις και οι περιορισμένες ανάσες έφεραν κόπωση, κάτι που επισήμανε στη συνέντευξη του και ο μάνατζερ Λένον. 

«Το πρόγραμμα μας τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν Σέλτικ-Αμπερντίν-Σέλτικ και αποδώσαμε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια και δεν πήραμε ότι πραγματικά αξίζαμε. Αν κάνουμε κάποιες αλλαγές θα είναι λόγω φυσικής κατάστασης και σίγουρα όχι για αγωνιστικά κριτήρια, καθώς όπως σας είπα, αποδώσαμε καλά. Θέλω να πιστεύω πως οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι να το επαναλάβουν μία ακόμα φορά κόντρα στη Χαρτς», τα λόγια του κλείνοντας, αναφερόμενος κυρίως στο δίδυμο Στόουκς-Σουάνσον. 

Μετράει 3/4 G/G και Over 2,5 στο γήπεδο της φέτος για ματς της Πρέμιερ. 

Δεδομένα εκτός ο μπακ ΜακΓκρέγκορ (3/0) και ο αναπληρωματικός στόπερ Φοντέιν (-), αμφίβολοι με τις πιθανότητες υπέρ τους ο φορ Στόουκς (9/4) και ο χαφ Σουάνσον (5/0, 1 ασ.) 

ΧΑΡΤΣ: Δίκαιη νίκη το Σάββατο εντός έδρας με 1-0 κόντρα στη Σεντ Τζόνστον, δεύτερη σερί, σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Τέλεια η ψυχολογία για το ντέρμπι του Εδιμβούργου. Είναι ξεκάθαρο πως ο Λιβέιν έχει φέρει άλλη αύρα στα αποδυτήρια της, την έχει κάνει ομάδα, την έχει μαζέψει λίγο στα μετόπισθεν και το κυριότερο από όλα της έχει προσδώσει χαρακτήρα. Δεν είναι τυχαίο πως έχει μαζέψει βαθμό/ούς ακόμα σε και παιχνίδια που δεν άξιζε απόλυτα κάτι. 

«Μου άρεσαν οι εμβόλιμες αγωνιστικές σαν παίκτης, εξακολουθώ να τις απολαμβάνω και ως μάνατζερ. Οι σκέψεις μας για το ντέρμπι αφορούν τη νίκη και μόνο. Μπορεί μερικές φορές το παιχνίδι να γίνει σκληρό και άσχημο, αλλά τα πάντα έχουν έναν στόχο, τη νίκη. Οι μονομαχίες, οι δεύτερες μπάλες που πρέπει να κερδηθούν, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν αυτά τα ματς», τα λόγια του κλείνοντας. 

Μετράει 5/5 G/G μακριά από το γήπεδο της. 

Επιστρέφει από τιμωρία ο χαφ Ράνταλ (8/0), έξω οι χαφ Κάουι (8/0) και  Μάρτιν (1/0), σταθερά εκτός ο στόπερ Χιουζ (4/0), ο χαφ Τζουμ (6/0) και ο μπακ Σμιθ-Μπράουν (2/0). 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (G/G): Εγινε λόγος στις καθιερωμένες συνεντεύξεις για πιθανή απουσία κομβικών μονάδων των «Χιμπς», κάτι που θεωρώ πως δεν ισχύει στην πράξη, καθώς άπαντες θέλουν να σφίξουν τα δόντια και να δώσουν το παρών σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Δεδομένα η Χιμπέρνιαν μπορεί να βρει μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη η Χαρτς έχει τις απουσίες της, αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια της παρουσιάζεται αναιμική, σκοράρει και δέχεται ένα γκολ με μεγάλη ευκολία, έχοντας το απόλυτο 5/5 στα αμφίσκορα. Μπορούν αμφότερες να το επιβεβαιώσουν μια φορά ακόμη, αξίζει η επιλογή στο δίκαιο 1,75 της Stoiximan. 

  ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 

*** Ελάχιστα προς τα πάνω τσίμπησε ο άσος, πλέον σε τιμές του 2,25, στο 3,15 μέσο όρο το διπλό. 

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ: Πολύ παθητική εμφάνιση εκτός έδρας κόντρα στη Χαρτς και φυσιολογικά ηττήθηκε με 1-0. Τρίτη σερί ήττα για τους «Αγίους», κατρακύλησαν στην 6η θέση της κατάταξης. 

Οι εκτός έδρας αγώνες της τείνουν να εξελιχτούν σε μείζον ζήτημα, έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μόνο πάνω από Πάρτικ και Νταντί, ενώ ταυτόχρονα έχει δεχτεί μίνιμουμ ένα γκολ σε όλες τις εξόδους της, καλύτερη εικόνα στο Περθ. 

«Φτάνουμε με άνεση στην αντίπαλη περιοχή και δεν αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας. Οι παίκτες στα μετόπισθεν πρέπει να μαρκάρουν καλύτερα και οι επιθετικοί μας να δείξουν πίστη στους εαυτούς τους. Απαντες στο γήπεδο πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους», δήλωσε κλείνοντας ο μάνατζερ Ράιτ. 

Στο G/G οι 4 πρόσφατες αναμετρήσεις της κόντρα στη Ρος Κάουντι στο Περθ για αγώνες της Πρέμιερ. 

Θετικό πως επιστρέφουν από τιμωρία ο κάπτεν/στόπερ Αντερσον (9/0) και ο μπακ Φόστερ (7/0). 

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: Εν γένει δίκαιη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Χάμιλτον με 2-1, δεν πτοήθηκε από το 0-1 της αντιπάλου (στο 52’), συνέχιζε να πιέζει και δικαιώθηκε, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη για φέτος στο γήπεδο της. 

Σκαρφάλωσε στην 8η θέση μετά τις δύο πρόσφατες νίκες της στα 3 τελευταία παιχνίδια της (μεσολάβησε η ήττα από τη Χαρτς), αναπνέει ελάχιστα πιο άνετα καθώς πλέον βρίσκεται στο +4 από τις τελευταίες θέσεις. 

Ο μάνατζερ της Οουεν Κόιλ έχει αποσυρθεί ως παίκτης με τη φανέλα της Σεντ Τζόνστον, στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του, ίδιο διάστημα διατέλεσε και μάνατζερ της, αναπολώντας αρκετά εκείνη την εποχή στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. 

«Είναι ιδιαίτερα όμορφο να επιστρέφεις σε ένα μέρος που έχεις τόσες ωραίες αναμνήσεις. Η Σεντ Τζόνστον είναι ένα φανταστικό κλαμπ με άψογες υποδομές, η διοίκηση της απαρτίζεται από υπέροχους ανθρώπους, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν δαπανήσει πολλά για την πρόοδο της ομάδας. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι τους και ξέρω πως κάθε φορά που επιστρέφω στο Περθ, συναντάω φίλους», τα λόγια του κλεινοντας. 

Δεν βρέθηκε στην αποστολή το Σάββατο ο χαφ Ρούτις (4/1) και παραμένει αμφίβολος. 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ  (No bet): Κακή η εικόνα των γηπεδούχων εδώ και πολλές εβδομάδες, καμία σταθερότητα στην άμυνα, δεν βρίσκουν δίχτυα τρεις σερί αγώνες. Επεσε αρκετά η απόδοση στο διπλό και έχει χάσει την αξία του. Σοφότερη επιλογή η αποχή. 

matchmoney.com.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags