Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γίνει... πόλεμος για την Ευρώπη σε Αγγλία και Γερμανία!
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-22 19:37:00

Θα γίνει... πόλεμος για την Ευρώπη σε Αγγλία και Γερμανία!

Sportdog Team
Θα γίνει... πόλεμος για την Ευρώπη σε Αγγλία και Γερμανία!

Αξίζει το ρίσκο.

Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα ετοιμάζονται να μας στείλουν ταμείο σήμερα Δευτέρα μετά τα «όργια» που κάναμε χθες με το 7/8 στην Σούπερλιγκ.

Στη Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 30η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη για να καταφέρουν να κυνηγήσουν το όνειρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι γηπεδούχοι δίνουν τη μάχη τους για να μπουν στην 6αδα (απέχουν 5 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο), σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που και αυτοί με παιχνίδι λιγότερο μάχονται για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δυάδα μας κλείνει με το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπέρνλι για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ. Η Τσέλσι πλέον τα δίνει όλα για να βρεθεί στην καλύτερη θέση, έχοντας ως πρώτο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έως και το Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπέρνλι από την άλλη είναι στην 15η θέση και έχει αρχίσει να απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο θα κυνηγήσει το όποιο καλό αποτέλεσμα για να σιγουρέψει τη θέση της στη μεγάλη κατηγορία.

Συνοπτικά η δυάδα μας:

  • 21.30 Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ: GG (1.50)
  • 22.00 Τσέλσι – Μπέρνλι: 1 & Over 2,5 (1.75)

 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags