Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια θα είναι η νέα Βασίλισσα της Ευρώπης; Δύο πονταρίσματα στον μεγάλο τελικό!
Μπάσκετ
| 2019-05-19 16:44:00

Ποια θα είναι η νέα Βασίλισσα της Ευρώπης; Δύο πονταρίσματα στον μεγάλο τελικό!

Sportdog Team
Ποια θα είναι η νέα Βασίλισσα της Ευρώπης; Δύο πονταρίσματα στον μεγάλο τελικό!

Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αναμετρηθούν την Κυριακή στον μεγάλο τελικό του Final Four στην Ευρωλίγκα, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Βιτόρια στις 21.30 και από τον οποίο θα μάθουμε τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης.

Η Εφές έκανε τη μεγάλη έκπληξη την Παρασκευή, όταν με το εντυπωσιακό 92-73 έκανε… πλάκα στη Φενέρ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα βρει την ΤΣΣΚΑ η οποία απέκλεισε τη Ρεάλ με 95-90 σε ένα ματς που έχανε 14 πόντους!

Αμφότερες λοιπόν πηγαίνουν στον αποψινό τελικό με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς οι Τούρκοι θέλουν να γράψουν ιστορία με την πρώτη τους Ευρωλίγκα, ενώ οι Ρώσοι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή μετά την κούπα που είχαν σηκώσει το 2015. Ο Αταμάν μετά τον προσωπικό του θρίαμβο κόντρα στον Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε σίγουρος για την επιτυχία της ομάδας, ενώ ο Ιτούδης πιο… προσγειωμένος έκανε πλάκα στον Τούρκο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως αφού θα νικήσει η Εφές δεν υπάρχει λόγος να κατέβουν.

Στοιχηματικά είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, καθώς από τη μία έχουμε μία ομάδα με τρομερό ταλέντο που… διψάει για την επιτυχία, ενώ από την άλλη έχουμε την εμπειρία της ΤΣΣΚΑ, η οποία ωστόσο φέτος δεν πείθει. Η βασική μας επιλογή λοιπόν θα είναι το Over 160.5 πόντων, το οποίο λογικά θα έρθει και εύκολο, αν κρίνουμε από την εικόνα των δύο ομάδων στα ημιτελικά (και οι δύο πέτυχαν πάνω από 90!) αλλά από τη γενικότερη παρουσία τους στην φετινή διοργάνωση.

Όσον αφορά τον νικητή, ακόμα κι αν χάσει η Εφές, έχει παίκτες να κυνηγήσει τη νίκη μέχρι το τέλος και εκτιμώ ότι δύσκολα θα χάσει με διαφορά, οπότε αξίζει να ακολουθήσουμε το χάντικαπ των 6.5 πόντων.

21.30: Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

  • Εφές +6.5 σε απόδοση 1.60
  • Over 160.5 σε απόδοση 1.50


ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags