Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα «φωτιά» με ακλόνητο φαβορί και δυνατό ποντάρισμα στα γκολ!
| 2019-09-06 17:34:00

Δυάδα «φωτιά» με ακλόνητο φαβορί και δυνατό ποντάρισμα στα γκολ!

Sportdog Team
Δυάδα «φωτιά» με ακλόνητο φαβορί και δυνατό ποντάρισμα στα γκολ!

Επιτέλους, γεμάτο κουπόνι και πάλι...

Περισσότερες επιλογές από τις προηγούμενες ημέρες έχει σήμερα το κουπόνι με μία δυάδα από την Ιρλανδία να μας έχει κινήσει το ενδιαφέρον, ενώ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να μας πάει ταμείο.

[21:45] Ντάνταλκ – Κορκ Σίτι

Οι γηπεδούχοι πάνε τρένο από την αρχή της σεζόν και με νίκη σήμερα μπορούν να πάρουν διαφορά 10 βαθμών από τη δεύτερη Σάμροκ. Την τελευταία αγωνιστική πέρασε από την αήττητη –εσχάτως- έδρα της Σλίγκο με δίκαιο 0-2. Η Κορκ Σίτι από την άλλη δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, καθώς ηττήθηκε για 3η συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ οι εντός έδρας ήττες της είναι δύο συνεχόμενες. Στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια νικήτρια είναι πάντα η Ντάνταλκ, κάτι που περιμένουμε να συμβεί και σήμερα. Ο σκέτος άσος δεν πληρώνει καλά, αλλά αν συνδυαστεί με οβεράκι, αξίζει να παιχτεί.

[22:00] Χαρπς – Σεντ Πάτρικς

Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες (η πιο πρόσφατη είναι βέβαια από την πανίσχυρη Ντάνταλκ) και σήμερα θέλουν να τα δώσουν όλα για να πάρουν επιτέλους τη νίκη και να έχουν  την ελπίδα να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και η Σεντ Πάτρικς φυσικά έχει κίνητρο για τη νίκη, καθώς αν τα καταφέρει θα φλερτάρει με την ιδέα των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Το παιχνίδια αναμένεται να έχει ένταση και πείσμα. Το οβερ είναι πολύ πιθανό, αλλά δεν θα το παρακάνουμε κιόλας.

Δυάδα:

Ντάνταλκ – Κορκ Σίτι: 1 & Over 1,5 (1.55)

Χαρπς – Σεντ Πάτρικς: Over 1,5 (1.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags