Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ματσάρα της βραδιάς: Τι παίζουμε στο Παρί – Ρεάλ και η… μπόμπα του 2.30 με τον σκόρερ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-18 17:50:00

Η ματσάρα της βραδιάς: Τι παίζουμε στο Παρί – Ρεάλ και η… μπόμπα του 2.30 με τον σκόρερ!

Sportdog Team
Η ματσάρα της βραδιάς: Τι παίζουμε στο Παρί – Ρεάλ και η… μπόμπα του 2.30 με τον σκόρερ!

Χαμός απόψε στο Champions League.

Με ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται απόψε το δεύτερο πιάτο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League, όπου η Παρί Σε Ζερμαίν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον πρώτο όμιλο, όπου βρίσκονται επίσης η Γαλατάσαράι και Μπριζ.

Οι Παριζιάνοι παρότι και φέτος ξεκίνησαν τη σεζόν με στόχο την κατάκτηση της μεγάλης ευρωπαϊκής κούπας, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει ρυθμό, βρίσκονται σε μία εξαιρετικά δύσκολη φάση και αντιμετωπίζουν πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, ενώ έχουν απουσίες λόγω τραυματισμών. Στο πρωτάθλημα έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα, ενώ το Σάββατο επικράτησαν 1-0 του Στρασβούργου με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει στο 92’ ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι.

Ο Βραζιλιάνος βέβαια λόγω των όσων έγιναν το καλοκαίρι και το σήριαλ της μεταγραφής που δεν προχώρησε, θεωρείται ανεπιθύμητος από τους οπαδούς και για αυτό στο ματς του πρωταθλήματος όπου έκανε το ντεμπούτου, η πλειοψηφία του κόσμου τον αποδοκίμαζε από το πρώτο λεπτό. Σήμερα πάντως θα λείψει λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Καβάνι, Μ’Μπαπέ και Ντράξλερ στην επίθεση και Κέρερ, Νταγμπά στην άμυνα.  

Μετριότατο ξεκίνημα έχει κάνει στη σεζόν και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρότι ξόδεψε πάρα πολλά εκατομμύρια για μεταγραφές, παρουσιάζει την ίδια εικόνα με πέρυσι, έχοντας τρομερά προβλήματα στην άμυνα, αλλά και δυσκολίες στην ανάπτυξη, όπου στηρίζεται ξανά στον Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίο έδωσαν… μάχη το καλοκαίρι για να φύγει! Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη LaLiga μετράει 2 νίκες (Θέλτα, Λεβάντε) και 2 ισοπαλίες (Βαγιαδολίδ, Βιγιαρεάλ), με 4/4 goal/goal και 3/4 over 3.5, ενώ το Σάββατο παρότι βρέθηκε να νικάει 3-0 στο ημίχρονο εντός της Λεβάντε, τελικά πήρε το τρίποντο με σκορ 3-2!

Και οι Ισπανοί έχουν πολλές απουσίες, καθώς θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Σέρχιο Ράμος και Νάτσο στο κέντρο της άμυνας, αλλά και τους τραυματίες Μόντριτς, Μαρσέλο, Βαλβέρδε, Ίσκο Αλαρκόν, Μάρκο Ασένσιο και Ντίαθ. Έχει λύσεις πάντως, σε αντίθεση με τους Γάλλους, από τη μεσαία γραμμή και μπροστά καθώς αναμένεται να βρεθούν μαζί στο χορτάρι οι Κρόος, Μπέιλ, Χάμες, Αζάρ και Μπενζεμά.

Η αλήθεια είναι πως αν δεν υπήρχαν οι τόσες πολλές απουσίες για την Παρί, που μάλλον θα υποχρεωθεί να ξεκινήσει με τον ανέτοιμο Ικάρντι στην κορυφή της επίθεσης, θα πήγαινα προς τον άσο, ωστόσο η… μισή ομάδα των Γάλλων θα δυσκολευτεί ακόμα και σε αυτή τη Ρεάλ που δεν έχει σταθερότητα. Έτσι λοιπόν, θα ποντάρουμε στο σύνολο γκολ 1-3 καθώς περιμένω κλειστό παιχνίδι με προσοχή και από τους δύο, αλλά και κάποιες καλές φάσεις λόγω της ποιότητας των παικτών οπότε δύσκολα θα «κολλήσουμε» στο 0-0. Από εκεί και πέρα αξίζει το ρίσκο με την επιλογή να σκοράρει ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος δεν έχει σκοράρει για εννιά σερί ματς κόντρα στην ομάδα του Παρισιού και πληρώνει καλά!

Εκτίμηση: 1-3 γκολ (1.65)

Fun Bet: Γκολ Μπενζεμά (2.30)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags