Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη– Σύμμαχος η απίθανη παράδοση
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-20 17:19:00

Premier League: Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη– Σύμμαχος η απίθανη παράδοση

Sportdog Team
Premier League: Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη– Σύμμαχος η απίθανη παράδοση

Θα βοηθήσουν και οι... Άγιοι;

Με μία αναμέτρηση ξεκινάει σήμερα η έκτη αγωνιστική της Premier League, καθώς η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μπόρνμουθ.

Οι «Άγιοι» έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής επτά πόντους, ωστόσο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, είναι αήττητοι εδώ και τρεις αγωνιστικές με δύο διπλά και μία ισοπαλία εντός έδρας. Στο γήπεδό τους μέχρι στιγμής δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο φέτος, καθώς στα δύο ματς που έδωσαν πήραν έναν βαθμό με το 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο άλλο έχασαν 2-1 από τη Λίβερπουλ. Στα ύψη η ψυχολογία της ομάδας, προέρχονται και από τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Σέφιλντ.

Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα πάντως και η Μπόρνμουθ, η οποία έχει επίσης επτά πόντους, με μία νίκη εκτός έδρας το 2-1 επί της Άστον Βίλα και μία ήττα το 3-1 από τη Λέστερ. Προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-1 κόντρα στην Έβερτον, αποτέλεσμα που προκάλεσε τεράστια έκπληξη ακόμα και εντός ομάδας. Σκοράρουν σχετικά εύκολα, όμως αμυντικά ακόμα δεν έχουν βρει χημεία, με συνέπεια να έχουν 5/5 goal-goal και 4/5 over 2.5. Αρνητική για σήμερα η προϊστορία για τους φιλοξενούμενους, καθώς δεν έχουν νίκη στα τελευταία 15 εκτός έδρας παιχνίδια με τη Σαουθάμπτον (0-6-9), ενώ δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε οκτώ από αυτές τις αναμετρήσεις!

Μπορεί η παράδοση να μην παίζει μπάλα, όμως εάν την συνδυάσει με τη φόρμα της Σαουθάμπτον και τη δυνατή της έδρας, μας οδηγεί σε έναν άσο που πληρώνει πολύ καλά.

[22.00] Σαουθάμτπον – Μπόρνμουθ

Εκτίμηση: 1 (2.10)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags